Haberler

Amasya'da Silahlı Kavga: 2 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Balıklı köyünde, Ümit Kartal (25) ve yanına bayramlaşmak için gelen arkadaşı Uğur Akbıyık (29), aralarında husumet bulunan, Mustafa (60) ve eşi Göher K. (54) ile yolda karşılaşınca tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, olayı gören Mustafa K'nın oğlu Mevlüt K. (30), evden aldığı pompalı tüfekle Uğur Akbıyık ve Ümit Kartal'a ateş açtı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Akbıyık ve Kartal, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada kavgaya karışan Göher K. ise kolundan yaralandı. Göher K, Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şüpheli Mevlüt K, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhacıköy Ümit Kartal Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

RESSAM ORHAN ALBAŞ:

AŞK VE SEVGİ ŞEHRİ AMASYADAN BUNU BEKLEMEZDİM

Yanıtla515
marangoz67:

biz insanlar ne kadar nankör varlıklarız. Ne bayram dinliyoruz ne de seyran.RABBİM şu güzelim günlerin kadri-kıymetini bilebilmeyi nasip etsin.Düşünen inanlar için bu olayda ibretlik olsun.

Yanıtla115
DÜTDÜRÜ:

BENCE AV TÜFEKLERİ TOPLATILSIN HERKESE VERİLMESİN.VERİLECEKSE BİLE KILI KIRK YARARAK VERİLSİN.CEHALET.

Yanıtla28
Adıyamanlı Hasan:

demekki insana kıyanlar her şehirde olabiliyorlar ve üstelik mübarek bayram günü insanlar öldürülüyorsa, onların kalplerinde vicdanlarında bayramın hiç bir anlamı yokmuş varsa yoksa para bütün paralar senin senin olsun bakalım katiller, şunu unutma cana kıyarak Allah''ın emrine karşı geldin,sonrada sakın Müslümanım demeyeceksin çünkü sen gerçek anlamda Allah''ı dinlemedin.

Yanıtla22
Ahmet:

Olabilir bir şey kınamayın başınıza gelir ..

Yanıtla22
KOMINIST ARKADAS:

ay bu bati ilerinde oluyormudu bunlar cok akli moder anlayisli anliyan insanlar di sandim cunku turkiyede dogu ve guney dogu olsaydi hakaret asglanma dislan basliyacaktilar kurt olduklari icin YETER YALAN IMKAR 77 milyon vatandas biribirinde nefret ediyor kavga huzursuzluk insan oldur me insanin hayatinin hic bir onemi yoktur birakin dogu ve guney dogu kurt nefretini bu manyaklar Turkiye nin her bolgesinde yasaniyor malesef

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title