Haberler

Amir Ateş Manisalıları Büyüledi

Güncelleme:
Abone Ol

Amir Ateş, Manisa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Manisa'da bir konser verdi

EMİN Ongan Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Ünlü Bestekâr Amir Ateş, Manisa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Manisa'da bir konser verdi. Niobe Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde kendi bestelerinden eserler seslendiren ünlü bestekâr Ateş, Manisalılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Manisa Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri Emin Ongan Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Ünlü Bestekâr Amir Ateş konseriyle devam etti. Niobe Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen konseri Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ve çok sayıda Manisalı izledi. Konserin başında sahne alan Belediye Meclis Üyesi Manisa Mevlithanlar Derneği İkinci Başkanı Şef Hüseyin Köroğlu, Amir Ateş'in eserlerinden seslendirdi. Daha sonra alkışlar eşliğinde sahneye gelen Ünlü Bestekâr Amir Ateş, konseri izleyenlere kendi eserlerinden oluşan bir konser verdi. Ateş'in eserlerine zaman zaman eşlik eden Manisalılar, ünlü bestekârı alkış yağmuruna tuttu. Yaklaşık iki saat süren konser büyük beğeni topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amir Ateş Üsküdar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title