Haberler

Anıtkabir, 24 Nisan'da 24 Saat Açık Olacak

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı kutlamalarının yapılacağı 24 Nisan'da Anıtkabir ilk kez 24 saat boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü kutlamalarında Anıtkabir bir ilke sahne olacak. Anıtkabir tarihinde ilk kez 24 saat boyunca ziyaretçilere açık olacak ve avluda sabaha kadar etkinlikler düzenlenecek.

ORTAK ETKİNLİK

Anıtkabir Komutanlığı bu özel etkinliği etkinliği Sanayici Girişimci ve Yatırımcı İşadamları Derneği (SAGİYAD) ile birlikte düzenleyecek.

BARIŞ FENERLERİ...

Gece yapılacak anma töreninde barış fenerleri havaya bırakılacak. Türk Kızılay'ı ziyaretçilere sabaha karşı kırık buğday çorbası ve kuru ekmek ikram edecek.

AYNI ÜNİFORMA SIRTTA OLACAK

Törene katılanlar, güneşin doğuşunda Aslanlı Yoldan şafak yürüyüşüne geçerek mozoleye çelenk bırakacak. Askerler Çanakkale'de giyilen üniformalarla nöbet tutacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çanakkale Zaferi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (68)

zafer:

buranın yıkıldığı bunun putlarının ülkede yasak edildiği günleri iple çekiyorum. Şimdi yazar Kemalist cahiller o olmasaydı bilmem ne olurdu da bilmem kimin nesi olurdun. Bu laflara karnımız tok Kemalizm''in sonu geldi kimse boşuna çırpınmasın. Elbette hak batıla üstün gelecek. Batılın en büyük savunucularından olan İslam a en çok zarar veren bu zatında sonu elbet gelecek.

Yanıtla7121
askim:

ne putu diyorsun geri zekali, benim elime firsat gecse ilk seni ve senin gbi gecmisine saygi duymayanlari bu ülkeden sürerdim. . .

Yanıtla3842
KIBRISLI ASIL TURK:

LUTFEN ANITKABIRE ATATURKU VE TURKIYE CUMHURIYETINI HAZMEDEMEYEN ERDOGAN VE AKP LILER GITMESIN ANITKABIRIN RUHUNU, HAVASINI, YERDEKI TASLARIN TOZUNU KIRLETMESINLER, ATATURK DEMEK TURK DEMEK, ATATURK DEMEK MUSLUMAN DEMEK, ATATURK DEMEK TURKIYE CUMHURIYETI DEMEK, ATATURK DEMEK GELECEK DEMEK, ATATURK DEMEK ISAK-I MILLI DEMEK, ATATURK DEMEK BEN DEMEK, NE MUTLU TURKUM DIYENE

Yanıtla3043
tarikmobilWeb@haberler.com:

Tapınak şövalyeleri olan kamalistleeri bekliyoruz.

Yanıtla5715
ali:

mustafa kemal atatürk türkiyenin üzerine güneş gibi dogdu

Yanıtla1743
DersamobilWeb@haberler.com:

Atatürke laf söyleyenler Arap ülkelerine yerleşin, hadi naş naş...

Yanıtla2534
AlperMobil-IOS:

Tapanlar icin acik kalacak ellime fırsat geçse ilk yıkacağım yer orasıdır puta tapmak günah oldugunu bilmeyenler var

Yanıtla3913
yüce önderim Atatürk:

Dünyanın en zeki ve en büyük lideri bir Türk. . . Gurur duyuyorum!

Yanıtla1136
hedefmobilWeb@haberler.com:

onu put gibi goruyor diyen ahmaklar var

Yanıtla1727
zafer:

ataputçular sonunuz geldi son çırpınışlarınız. hadi yapın cumhuriyet mitinglerinizi bağırın türkiye laiktir laik kalacak, mustafa keserin askerleriyiz diye sizi kim kurtaracak. . ? kandine hayrı olmayan tapınakta saklanan ataputunuz mu. . ?

Yanıtla2616
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title