Haberler

Site bahçesinde toplu katliam! Dehşete düşüren manzarayı gözyaşlarıyla kaydetti

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir sitede 8 köpeğin cesedi bulundu. Mahalle muhtarı ve site sakinleri, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü iddia ederken, korkunç manzarayı bir vatandaş gözyaşları içinde kayda aldı.

Gölbaşı ilçesinde bir sitede 8 köpeğin cesedi bulundu. Mahalle muhtarı ve site sakinleri, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü iddia ederek jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Güvenlik kameralarının incelenmesi talep ediliyor.

8 KÖPEK ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Hacılar Mahallesi'nde bir sitede 8 köpeğin cesedi bulundu. Zehirlendiği iddia edilen köpekler için sitede yaşayan vatandaşlar ve mahalle muhtarı, jandarmaya suç duyurusu yaptı. Köpeklerin öldürüldüğü sitede ikamet eden Hacılar Mahallesi Muhtarı Binnur Aykut, "Köpekleri yıllardır besliyorduk. Kimseye saldırdıklarını görmedim. Hepsinin tasması vardı. Köpekleri öldüren kişilerin açığa çıkması için güvenlik kameralarına bakılmasını talep ettik. Sitede köpekleri istemeyen kişiler vardı. Ölümler hakkında suç duyurusunda bulunduk" diye konuştu.

"BİR TANESİ KANSER HASTASIYDI"

Site sakini Feray Türközü de "Köpeklerin ölümü, sitenin alt etabında oluyor. Köpeklerden birinin sahibi vardı, çipliydi. Sitede yaşayan aileler yıllardır köpekleri besliyordu. Hatta bir tanesi kanser hastasıydı, tedavisini site sakinleri karşıladı. Köpeklerin ölümüne ilişkin kamera kayıtlarına bakmak istedik ama yok. Jandarma geliyor ama bir şey yapmadan gidiyor. Bu sabah 4 köpeğin daha ölüm haberini aldık. Yıllardır bizimleydiler, kimseye zararlar yoktu" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Yerel Haberler Hayvan Hakları Güvenlik Jandarma 3-sayfa Gölbaşı Güncel Ankara Çevre Yaşam Suç Hayvan Hakları Çevre Güvenlik Yerel Haberler Suç 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Abdullah Atik:

Yapanları Allah bildiği gibi yapsın..

Yanıtla1635
Kenan Tepretoğlu:

hayvan da olsa öldürülenler idam istiyoruz, alelen planlı cinayettir bu

Yanıtla2122
bekir yapici:

bunun böyle olacagi ve köpek katliaminin gelecegi belli degilmiydi yillar önce cok masrafli diyerek kisirlastirma kararindan vaz gecenler her zamanki gibi önünü arkasini hesaplamadan ben yaptim oldu kafasinla isi belediyelere havale ederek adeta sokak hayvanini katletme öldürme kararini cikardilar.

Yanıtla69
Mustafa Gümüş:

yasa çıktı

Yanıtla49
Seray Mert:

Sizin konuşmaya hakkınız var mı? Sabah akşam başıboş köpek diyerek hedef gösterdiniz.

Yanıtla210
Tarık Avsar:

Yasa çıktı belediye görevini yapıp bu hayvanlara bakmalı ama kimsenin umrunda değil belediye ne zaman hizmete başlayacak

Yanıtla16
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title