Haberler

Staj yaptığı inşaatta korkunç şekilde can verdi! 15 yaşındaki genç 6. kattan asansör boşluğuna düştü

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da bir inşaatta stajyer olarak çalışan 15 yaşındaki öğrenci, 6. kattan asansör boşluğuna düştü. Olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, inşaatın 6'ncı katından asansör boşluğuna düşen stajyer öğrenci hayatını kaybetti.

LİSE STAJINI YAPIYORDU

Kurbantepe Caddesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir inşaatta stajyer olarak bulunan Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki A.K., 6'ncı kattan asansör boşluğuna düştü.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ambulansa Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldıran A.K, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İtfaiye Ankara Çubuk Polis Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Serkan Inam:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum Stajyerlerin patronu yokmu stajyerler çalısmıyor söylemlerini bırakmalı stajyerlerin staj numaraları emeklilik sisteminde tanınmalıdir yurt dışı meslek liselerine verilen haklar yurdumuzda okuyan meslek liselerinede verilmelidir.

Yanıtla342
Murat Celik:

15 yaşındaki çocuğun inşaatın tepesinde ne işi var kardeşim Avrupa'dan öğrenecek çok şeyiniz var gerçekten sizlerin

Yanıtla434
Bilal Erik:

Allah rahmet etsin ailesine sabırlar versin .35 yıldır insaatlardayim % 1 veya 2 sinde güvenlik önlemi merdiven boşlukları veya asansör boşlukları veya balkon bunlar yönetmelikte var geçici demir ile korunması ama uygulayan yok denetleyen hiç yok. insan hayatı inşaat maliyetinden sonra gelir bu ülkede..

Yanıtla133
Zengin Mutlu:

asansör boşluğu şaft boşluğu gibi ulu ortada olan bir yer değildir. ordan düşmesi için ya bilinçli atlaması ya da itilmesi gerek, iyi araştırılsin bu konu !

Yanıtla05
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title