Haberler

Ankara'da iş adamı Nihat Karaarslan'a silahlı saldırı: 2 yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Çankaya ilçesinde evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A. silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna üç kurşun isabet eden Karaarslan ağır yaralandı. Karaarslan'ın 2022'de de ofisinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A. silahlı saldırıda yaralandı.

İŞ ADAMI, AKRABASIYLA BİRLİKTE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Alınan bilgiye göre, Çankaya Yukarı Dikmen Mahallesi'nde bulunan evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve beraberindeki akrabası C.A. silahlı saldırıya uğradı. Karaarslan ve C.A'ya kapıda bekleyen bir kişi tarafından ateş edilmesi sonucu iş adamının vücuduna üç kurşun isabet ettiği, akrabasının ise hafif şekil yaralandığı öğrenildi.

DURUMU AĞIR

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Karaarslan, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Gazi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. C.A. ise Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

2022'DE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Karaarslan'ın 2022'de de Ankara'daki ofisinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradığı, olayın ardından adliyeye giderek şikayetçi olduğu ve savcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

4 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün çalışmaları sonucunda olayın faili olan 4 kişinin tespit edilip gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlıların çift plaka kullandığı ortaya çıkarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
1000

Yorumlar (6)

Güven önemlş:

günde 4-5 silahlı saldırı haberi okumadığımuz gün yok gibi, silah ve silahlı her yerde kendinize dikkat edin kimseye değip dolaşmayın,

Yanıtla3205
sinan çayırcı:

Biraz parayı bulunca çelik yelekle dolaşmak lazım.

Yanıtla390
VEFA:

En iyisi panzer almak!

224
hakan buyuktekin:

sıradan gidiliyor...

Yanıtla256
Mengele:

Harac istediler vermedi olacagi buydu ver kardesim adamlar ne isterse ver canin kurtulsun malin kaybolmuyorki yalniz yer degistiriyor yani

Yanıtla514
Furkan Kutlay:

Ülkede iş adamı olmak da sor biraz paran olunca mafya çöküyor vermeyince de böyle sişahlı saldırı Millet ondan kaçıp soluğu yurt dışında alıyor Devlet ne iş yapıyor neden bu mafya çoğaldı Türkiye’de ??? Valla düşünmek gerek Ukrayna’da savaş var ama bizim ülkeden güvenli Türkiye’de her an insanın başına birşey gelebilir sabah evden çıkınca salavat getirip çıkmak gerek Herkes ile vedalaşıp

Yanıtla07
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title