Haberler

"Sevgilime mesaj attın" dedi boynundan bıçakladı! 21 yaşındaki gencin feci ölümü

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da 20 yaşındaki Enes Çekici, kız arkadaşına mesaj attığını iddia edip tartıştığı 21 yaşındaki arkadaşı Hasan Esen'i boynundan bıçaklayarak öldürdü. Saldırgan daha sonra cep telefonu kamerasıyla da yerde kanlar içinde kıvranan arkadaşının görüntüsünü çekti.

Ankara'da Enes Çekici, kız arkadaşına mesaj attığını iddia ederek tartıştığı arkadaşı Hasan Esen'i boynundan bıçaklayarak öldürdü. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

"BEN SANA DEMİŞTİM YAPACAĞIM DİYE"

Olay, Mamak ilçesi Ekin Mahallesi Bostancık Caddesi üzerinde meydana geldi. Enes Çekici, daha önce kız arkadaşına mesaj attığını iddia ederek tartıştığı arkadaşı Hasan Esen ile caddede karşılaştı. Enes Çekici, yanındaki bıçakla Hasan Esen'i boynundan bıçakladı. Hasan Esen, aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Bu sırada Enes Çekici, cep telefonu ile yerde kanlar içinde yatan Hasan Esen'in videosunu çekerek, görgü tanıklarının iddiasına göre 'Ben sana demiştim, yapacağım diye' dedi.

'Sevgilime mesaj attın' dedi boynundan bıçakladı! 21 yaşındaki gencin feci ölümü

Hasan Esen, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçmaya çalışan Enes Çekici ise yakındaki polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ŞAHDAMARINDAN VURDU

Hasan Esen'in olay sırasında cep telefonunu emanet ettiği esnaf Sabahattin Karabey, "Çocuk yanımdan gitti. Dayı 'Telefonu sana bırakayım' dedi. Gözümün önünde öbür çocuk geldi şahdamarından vurdu. Aralarında kız meselesi var diyorlar, yazık" dedi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Hasan Esen'in cenazesi ailesine teslim edildi ve defnedilmek üzere Kızılcahamam ilçesine götürüldü. Enes Çekici'nin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Hasan Esen Politika 3-sayfa Güncel Ankara 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

mehmet yıldırım:

idam edin bunu kime ne faydası olacak bunun 10 15 yıl sonra çıkacak yine masum birinin canına kast edecek

Yanıtla112K
Murat Celik:

Aynen katılıyorum kardeşim idam şart

10958
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

İdam edilirse ölecek ve cesedi bir mezara koyulacak. Ne işe yarayacak bu ?

57847
mehmet türkel:

Köpekler için kanun çıkardınız peki bu köpekler için ne zaman kanun çıkaracaksınız.

Yanıtla41K
Erdem Sen:

uyutun gitsin

Yanıtla81K
Erdal_19:

biri öldü diğeri hapiste peki kız nerde

Yanıtla16750
emre yalçın:

pompada reiz

28512
eyüp akyel:

yeni kucak arıyor...

28471
İlhan Özberk:

Baskasiyla sskte

454
Mehmet Salih Serhan:

250 gram için ne canlar gidiyor

Yanıtla17530
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title