Haberler

17 yaşındaki genç kızı taciz eden şahsın 26 suç kaydı varmış

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da 17 yaşındaki P.G. isimli kıza minibüste cinsel tacizde bulunan Ö.S. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha önceki 26 suç kaydı ortaya çıktı.

Ankara'da 17 yaşındaki P.G. isimli genç kıza minibüste cinsel tacizde bulunan Ö.S., polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ö.S.'nin Yozgat cezaevinden izinli olarak çıktığı belirlendi. Ayrıca şüphelinin toplam 26 suç kaydının bulunduğu ve bu suçlarda 9'unun 'Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırı' suçu olduğu öğrenildi.

17 yaşındaki genç kızı taciz eden şahsın 26 suç kaydı varmış

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Olay, 16 Ekim'de öğlen saatlerinde AŞTİ'den Sincan yönüne giden bir minibüste meydana geldi. İddiaya göre P.G. isimli kız, minibüste seyahat ettiği sırada tacize uğrayan Ö.S. tarafından şüpheli kişiyi videoyla kayda alıp tepki gösterdi. Bunun üzerine panikleyen şüpheli minibüsten inerek kaçtı. Sosyal medyada yayılan görüntü üzerine polis ekipleri mağdur kıza ulaşarak kızın ifadesini aldı. P.G.'den alınan bilgiler doğrultusunda harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut İlçe Emniyetine bağlı ekipler, şüpheliyi bugün Altındağ ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Ö.S. isimli şüphelinin adli işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Politika 3-sayfa Güncel Ankara Hukuk Suç Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

man over:

Cezaevinden izinli çıkmış,26 suç kaydı varmış :) Artık söyleyecek bir şey bulamıyoruz. 2-3 ay öncede biri cezaevinden izinli çıkıp karısını öldürmüştü.Artık suç işlemeleri için izin veriyorlar.

Yanıtla027
ali ihsan gürbüz:

adam belki de yaptığı şeyin yanlış bir şey olduğunu bilmiyor, belki de psikolojisi bozuk, hemen tutuklamak mı lazım yani

Yanıtla201
Dilek Usta:

Ulan senin gibileri Allah’a havale ediyorum.

Yanıtla112
Hacer Kalkan Bayram:

Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor 26 suç kaydı var ceza evinden izinli çıkan bir sapık Keske önce buna izin veren leri becerseymiş Bu nasıl bir düşünce yapısı adalet sisteminin kökten düzenlenmesi gerekiyor şart artık

Yanıtla03
VOLKAN POLAT null:

26 sıkıntı. Ne varsa bu rakamda.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title