Haberler

Ankara'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 5 Yaralı

Abone Ol

Ankara'da iki aracın kavşakta çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Ankara'da iki aracın kavşakta çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, Bağdat Caddesi ile 4. Cadde'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Başkent Bulvarı'ndan Cem Ersever Cadde istikametine gitmekte olan 07 LFT 24 plakalı otomobil ile 4. Cadde'den gelen Anıl Şişioğlu idaresindeki 06 GBF 04 plakalı araç, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da savruldu. Kazada Anıl Şişioğlu ve diğer araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar, daha sonra çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 07 LFT 24 plakalı araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Görgü tanıklarının Anıl Şişioğlu'nun aracında 2 kişinin daha bulunduğunu ve kazanın ardından kaçtığını iddia etmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri çevrede arama çalışması yaptı.

Kaza nedeniyle kontrollü verilen trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazanın şiddetiyle araçların parçaları yola savrulurken her iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (OSM-

16.12.2012 09: 02: 46

TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Ersever Bağdat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title