Haberler

Ankara'da Yayaya Kafa Atan Sürücü Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da yolun karşısına yavaş geçtiği gerekçesiyle tartıştığı yayaya kafa atan sürücü, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

ANKARA'da, yolun karşısına yavaş geçtiği gerekçesiyle tartıştığı yayaya kafa atıp kaçan sürücü, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mamak ilçesi Boğaziçi Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz sürücü, 928'inci Cadde'de, yolun karşısına yavaş geçtiğini iddia ettiği yayaya tepki gösterdi. Sürücü, aracından inip yayanın yanına giderek, tepkisini sürdürdü. Sürücü, tartışma sırasında yayaya kafa atıp, tekrar aracına bindi ve uzaklaştı. Aldığı darbeyle yere düşen yaya da daha sonra ayağa kalkıp yürüdü. Olay, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Görüntünün sosyal medyada yer almasının ardından sürücü, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı, yayaya ise ulaşılamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu 3-sayfa Güncel Ankara Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title