Haberler

Ankaralı Namık Son Klibini Şehitler İçin Çekmişti

Güncelleme:
Abone Ol

Evinin balkonundan atlayarak intihar eden "Ankaralı Namık" olarak bilinen şarkıcı Namık Uğurlu, son klibini şehitler için çekmişti.

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Ünlü sanatçı son klibini şehitler için çekmişti.

ASIL MELEĞİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış.

ALBÜM SATIŞLARI TARKAN'LA YARIŞTI

2008 yılında 'Ah babam sağ olsaydı' adlı albümü kendisiyle aynı dönemde albüm çıkaran Megastar Tarkan'la sıkı bir mücadele içinde olduğunu belirtmiştir. Son iki albümünü 700 bin adetin üzerinde satmıştır.

SİYASETİ DE DENEDİ

Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankaralı Namık Tarkan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Adınızı Yazınerdal:

tiplere bak geline asker kepi takmışlar zuhahahaha

Yanıtla235
uyanMobil-ANDROID:

mekanin cennet olsun abim.sen öleceğine müjdat gezen uğur dündar ölseydi.

Yanıtla1321
elif-sena:

Kötülere birşey olmaz kardeşim....iyiler fazla yaşamıyor....

00
Sarayın soytarısının hizmetkarı:

@Sistem0: Ankaralı Namık Toki''de ölü bulunmuştur. Eğer devletimiz Sn. CBmiz Toki imkanı vermeseydi belki de sokakta ölü bulunacaktı. Nereden nereye. . oylar Akp ''ye

Yanıtla1912
Osman Yılmaz:

Yan Cehennem yan 5 kamyon kömürle geliyorum yan diyordun. Dalgaya almıştın cehennemi hadi bakalım şimdi ne yapacaksın

Yanıtla246
vicdan:

Burada bir ölüm üzerinden, siyaset yapmaya çalışan ne kadar gerizekalı varsa allah hepsinin cezasını versin, ölüm lan bu ölüm bundan öte köy yok...5 dakka adam olun, inşallah intihar değildir kimse gunahini almasın tansiyonu düşmüştür o anda belki....bir döneme bir şekilde damgasını vurdu seni hiç unutmayacağız Namık abimm Allahım rahmetiyle muamele eylesin yakınlarına sabirlar....

Yanıtla023
Adınızı Yazın:

Allah rahmet eylesin

Yanıtla221
sibir tatar:

:))))))))) :))))))))))

Yanıtla615
RIDVAN HIDIR..DÜZCE:

ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH AİLESİNE SABIRLAR VERSİN

Yanıtla117
dumlu:

sen bes vakit namaz kildinsa reklamini yapma iste böylesi tam maganda

Yanıtla151
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title