Haberler

Anneler Günü Hediyesi ArenaPark'ta

Güncelleme:
Abone Ol

ArenaPark, 'Annenizin mesajı sizden, hediyesi ArenaPark'tan' adını taşıyan bir yarışma düzenledi.

Yarışmaya katılmak için 5-13 Mayıs tarihleri arasında ArenaPark'ta bulunan mağazalardan 25 lira alışveriş yapmak yeterli. Yarışmada birinci olana Altınbaş'tan pırlanta taşlı altın kolye, ikinciye yakut taşlı altın kolye ve üçüncüye ise tek taş yüzük hediye ediliyor

Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, annesine sevgisini en güzel anlatanı ödüllendiriyor. Bu amaçla ArenaPark, 'Annenizin mesajı sizden, hediyesi ArenaPark'tan' adını taşıyan bir yarışma düzenledi. Yarışmaya katılmak için 5-13 Mayıs tarihleri arasında merkezde bulunan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde 25 lira alışveriş yapmak yeterli. Alışveriş sonrası Anneler Günü Mesaj Panosu'na mesajını bırakanlar arasında düzenlenecek yarışma sonucunda ilk üçe girenleri birbirinden güzel ödüller bekliyor. Yarışma sonucunda birinci olana Altınbaş'tan pırlanta taşlı altın kolye, ikinciye yakut taşlı altın kolye ve üçüncüye ise tek taş yüzük hediye ediliyor.

Günde 35 bin kişi geliyor

İstanbul'un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark'ta ulusal ve uluslar arası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor. ArenaPark'ı hafta içi günde 20-25 bin, hafta sonuysa 35 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Anneler Günü Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title