Haberler

Annelerini Çiçek İle Karşıladılar

Güncelleme:
Abone Ol

Osmancık Osmangazi İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri anneler gününde annelerine sürpriz yaptı.

Annelerini okula davet eden öğrenciler öğretmenleri Ceren Aydın rehberliğinde hazırlamış oldukları birbirinden güzel çiçekleri okullarında sergiledikten sonra sınıfta annelere özel şarkı, şiir ve çeşitli oyunlardan oluşan bir program hazırladılar.

Okul müdürü Mustafa Alparslan'ın da katılmış olduğu programda sınıf öğretmeni Ceren Aydın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak annelere hoş geldiniz dedi. Programın en duygulu anı ise öğrencilerin hazırlamış oldukları çiçekleri annelerine vermesi ile başladı. Program sonunda bir konuşma yapan okul müdürü Mustafa Alparslan tüm annelerin anneler gününü kutlayarak programı hazırlayan öğrencilere ve öğretmenleri Ceren Aydın'a teşekkür etti. Programa katılan öğrenci anneleri ise bizim için sürpriz oldu ve farklı bir anneler günü yaşadık, bize bu farklılığı yaşatan öğretmen Ceren Aydın'a teşekkkür ediyoruz dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Alparslan Ceren Aydın Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title