Haberler

Antalya'da Çocuklara Yaz Kursları Açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çocuklar, farklı branşlarda açılan yaz kurslarında eğitim alıyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocukların yaz tatilinde ekran bağımlılığına maruz kalmamaları, yeni hobiler edinmeleri ve sosyalleşmeleri için 7-18 yaş gurubuna yönelik 12 dalda yaz dönemi kursları açıldı. Bağlama, gitar, solfej gibi müzik dallarının yanı sıra modern dans, halk oyunları, yaratıcı drama, resim, taş boyama, fotoğrafçılık, heykel alanlarında açılan kurslara katılan çocuklara, pizzacılık ve butik çikolata eğitimleri de verilmeye başlandı. Değirmenönü Kültür Sanat Merkezi, Şirinyalı Sanat Merkezi, Perge Sanat Merkezi, Kırcami Komşu Evi ve Konuksever Kurs Merkezinde verilen kurslar, 30 Ağustos'ta sona erecek.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çocuklar, farklı branşlarda açılan yaz kurslarında eğitim alıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çocukların yaz tatilinde ekran bağımlılığına maruz kalmamaları, yeni hobiler edinmeleri ve sosyalleşmeleri için 7-18 yaş gurubuna yönelik 12 dalda yaz dönemi kursları açıldı.

Bağlama, gitar, solfej gibi müzik dallarının yanı sıra modern dans, halk oyunları, yaratıcı drama, resim, taş boyama, fotoğrafçılık, heykel alanlarında açılan kurslara katılan çocuklara, pizzacılık ve butik çikolata eğitimleri de verilmeye başlandı.

Değirmenönü Kültür Sanat Merkezi, Şirinyalı Sanat Merkezi, Perge Sanat Merkezi, Kırcami Komşu Evi ve Konuksever Kurs Merkezinde verilen kurslar, 30 Ağustos'ta sona erecek.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Bağlama Antalya Kültür Eğitim Güncel Sanat Müzik Sanat Kültür Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title