Haberler

Oğlunu trafik kazasında kaybeden babanın son bakışı yürekleri sızlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da kontrolsüz kavşakta otomobil ile çarpışan motosikletin 14 yaşındaki sürücü S.B. hayatını kaybetti. S.B.'nin ailesi cenazenin başında gözyaşı dökerken, hafif yaralanan 18 yaşındaki otomobil sürücüsü O.S.T. hastaneye götürüldü. Ölüm haberini alan acılı aile, evlatlarının cansız bedeninin başında uzun süre gözyaşı döktü.

Antalya Kepez'de 14 yaşındaki gencin kullandığı motosiklet ile 18 yaşındaki sürücünün idaresindeki otomobil, kontrolsiz kavşakta çarpıştı. Feci kazada 14 yaşındaki motosikletli hayatını kaybetti.

SAVRULAN MOTOSİKLETELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Kaza, Kepez ilçesinde Altıayak Mahallesi Osman Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Otomobiliyle seyir halinde olan O.S.T., kontrolsüz kavşakta dönüş yapmak için manevra yaptı. Bu sırada otomobil ile S.B.'nin kullandığı motosiklet çarpıştı.

Kontrolsüz kavşakta öldüren kaza! 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Savrulan S.B. yol kenarındaki elektrik direğine çarparken, otomobil refüjdeki ağaçlara vurdu. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, S.B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan otomobil sürücüsü O.S.T. ise tedavi için hastaneye götürüldü.

Kontrolsüz kavşakta öldüren kaza! 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

EVLADA SON BAKIŞ

Telefonla ulaşılan ve olay yerine çağrılan Sadi B.'nin babası oğlunun cansız bedenini görünce büyük üzüntü yaşadı. Acılı baba, Sadi B.'nin üzerine örtülen örtüyü kaldırarak oğlunun yüzüne uzun uzun baktı. Acılı babanın bu hali görenlerin yüreklerini sızlattı. Bu sırada olayı haber alarak kaza yerine gelen bir başka yakını ise sinir krizi geçirerek bayıldı. Baygınlık geçiren şahsı akrabaları araca alarak hastaneye götürdü. Sadi B.'nin cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından yakınları tarafından tabuta konularak Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kontrolsüz kavşakta öldüren kaza! 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Kontrolsüz kavşakta öldüren kaza! 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Kontrolsüz kavşakta öldüren kaza! 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Otomobil Antalya Güncel trafik Kepez Baba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (51)

isa yatar:

Allah rahmet eylesin evlat acısı çok zor Allah sabır versin.

Yanıtla3684
Alp ALGAN:

Allah rahmet eylesin, çocuklarınıza araç kullanmayı öğretin ama belli bir yaşa kadar özellikle şehir trafiğine çıkarmayın. Yeni nesil geç olgunlaşıyor ve adrenalin uğruna bilinçsiz kullanarak hayatını riske atıyor.

2141
Savaş Esentürk:

O beğenmeyen bir kişi neyini beğenmemiş acaba sıfatsız

12102
MÜCAHİD:

Allah rahmet eylesin, bu iç yakan hadise filistinde hergün çok defa yaşanan bir olay, buna rağmen burada gereken tepkiyi göstermeyen, hatta ölen çoluk çocuğu haksız bulanlar acaba insan mıdır?

1332
Murat Ülger:

Sen çocuklarımızın acısını gösterme. Ne büyük bir acı.

Yanıtla5494
Erdal_19:

14 yaşındaki çocuğa motor verirsen böyle ağlarsın yapacak bişi yok

Yanıtla298182
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Allah rahmet eylesin. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Yanıtla6374
cem dagcı:

Allah rahmet eylesin... çok üzüldüm ama neden küçücük çocuğa motor vermişler anlamış değilim. Bari kaskı olaymış. Kuzum benim, resmen kurban edilmiş.

Yanıtla7257
Cennet Karabulut:

bnm de içim parcalandi Allah sabır versin çok zor cok

Yanıtla3216
Nilay Durmaz:

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin. Ne desek boş şu anda. Kimin suçlu olduğunun bir önemi yok artık. Ama şu da maalesef ki bir gerçek. Hafif ticari araç sürücüleri özellikle genç yaşlardaki bu araçları kullanan sürücüler çok kontrolsüz ve tehlikeli kullanıyorlar trafikte oyun oynar gibi sürüyorlar. Buna da gerçekten önlem alınmalı çok fazla karşılaşıyoruz trafikte.

Yanıtla4168
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title