Haberler

Antalya'da Norveç Uçağında Çıkan Yangın Söndürüldü

Abone Ol

Norveç'e gitmek için Antalya Havalimanı'nda bekleyen yabancı bir havayollarına ait uçağın kokpitinde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Norveç'e gitmek için Antalya Havalimanı'nda bekleyen yabancı bir havayollarına ait uçağın kokpitinde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Uçak, yapılan bakım çalışmasının ardından Norveç'e gitti.

Antalya Havalimanı'nda gece saatlerinde yabancı bir havayollarına ait uçak, Norveç'e gitmek üzere yolcuları uçağı aldı. Uçağın havalanmasından kısa süre önce kokpitte yangın çıktı.

Bunun üzerine havalimanı itfaiyesi hemen müdahale etti. Bu arada yolcular da uçaktan tahliye edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Panikleyen bazı yolculara sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Yangının söndürülmesinin ardından bakım çalışması yapılan uçak, daha sonra yolcularını alarak Norveç'e gitti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın gece saatlerinde meydana geldiğini belirterek, "Yangın kısa sürede söndürüldü. Yangın nedeniyle uçakta önemli bir hasar oluşmadı. Küçük bir yangındı. Yapılan bakımın ardından uçak, yolcularıyla havalanarak Norveç'e gitti" dedi.

Serdar, olay nedeniyle yaralanan da olmadığını kaydetti.

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Osman Serdar Antalya Norveç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title