Haberler

Antalya'da yanlış anlaşılma kavgası! Parktaki adamı döve döve katletti

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Bir kişi, parkta telefonunu çaldığını düşündüğü tanımadığı bir adamı döverek öldürdü. Kan donduran olayın ardından cinayet şüphelisi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin verdiği ifadede, "Parktaydım, telefonumu çaldığı düşüncesiyle onunla tartıştım. Tartışmamız kavgaya dönüştü ve olaylar yaşandı." dediği öğrenildi.

Antalya'da bir kişi, falezlerdeki parkta telefonunu çaldığını düşündüğü bir şahsı çıkan kavgada döverek öldürdü. Olay sonrası cinayet şüphelisi şahıs, polis tarafından yakalandı.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi Yavuz Özcan Parkı'ndaki falezlerin olduğu yerde meydana geldi. Parka gelenler yerde yatan kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verdi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, üzerinden kimlik çıkmayan kişinin öldüğünü belirledi.

Antalya'da yanlış anlaşılma kavgası! Parktaki adamı döve döve katletti

PARKTA KAVGA ETMİŞLER

Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevrede kan izlerinin bulunması üzerine geniş çaplı çalışma başlattı. Çevredekilerin ifadelerine başvuran polis, yaşamını yitiren kişinin sabah saatlerinde parkın bulunduğu yerdeki tuvalet önünde biriyle tartıştığını, tartışmanın kavgaya dönüşüp parktaki banklarda devam ettiğini belirledi. Vücudunda kesici ya da delici alet izine rastlanmayan kişinin, Zafer Arpaç olduğu tespit edildi.

6 SAATLİK GÜVENLİK KAMERA KAYDI İZLENDİ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan kişiyi tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. 6 saatlik görüntü izleyen ekipler, şüphelinin Zafer Önder olduğunu belirledi. Önder, bulunduğu evde yakalanıp gözaltına aldı.

Antalya'da yanlış anlaşılma kavgası! Parktaki adamı döve döve katletti

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Zafer Önder, polis merkezindeki ifadesinde, "Parktaydım, telefonumu çaldığı düşüncesiyle onunla tartıştım. Tartışmamız kavgaya dönüştü ve olaylar yaşandı." dedi. Zafer Önder, ifadesinin ardından sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi. Önder, basın mensuplarının "Neden öldürdün?" sorusuna yanıt vermedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Cinayet Cinayet Antalya 3-sayfa Güncel Kavga Olay Suç Olay Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Ferit Aksoy:

Ortalık manyak kaynıyor.esas bunları toplayıp uyutun

Yanıtla4387
Erol Birol :

Bu milleti kimler bu hale getirdi.

Yanıtla23276
Doğrucu:

Tabiki akp :)

173134
Leven Ergün:

AMPULLLAMONİZM

121149
Emin Görmecikli:

telefonlar

18160
Yılmaz Uğurlu:

Sokak köpeklerinden daha tehlikeli 2 ayaklı insan siluetinde köpekler var onlarda uyutulmalı yada kısırlaştırılmalı. Hadi telefonun çaldı diyelim ara polisi izlesin kameraları arasın adamı öldürmek nedir?

Yanıtla8194
Hacer Kalkan Bayram:

Hepmi böyleydiler yoksa soradanmı oldu insanlık bitti gözümüz aydın

Yanıtla3133
Lale:

Kesinlikle hep böyle degildi

647
Tolğa SARI:

biz 1000 yıl öncede böyleydik bu gün de böyleyiz 1000 yıl sonrada böyle olacağız. neden böyleydik, neden böyleyiz ve neden böyle kalacağız hadi altını doldurun.

Yanıtla4834
Lale:

Asla bı başı boşluk var memlekette iyi yonetilemiyor sesini cikartanlari ya görmezden geliyorlar ya susturuyorlar herkes adaleti kendi sağlasın diyorlar işin gercegi

1441
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title