Haberler

Yağmur ve fırtına Antalya'yı esir aldı! Restoranın camları bir anda patladı, yollar göle döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün uyarıda bulunduğu Antalya'da akşam saatlerinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili oldu. Aniden bastıran şiddetli yağmur nedeniyle bir restoranın camları patladı. Restoranda yemek yiyen vatandaşlar panikle kaçışırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'da aniden bastıran şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle kentte hayat durma noktasına geldi. Bir restoranın camları yağış nedeniyle patlarken, korku dolu anlar amatör kameralar tarafından anbean kaydedildi.

Antalya'da Sağanak ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

ANTALYA'YI YAĞIŞ VE FIRTINA ESİR ALDI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün uyarıda bulunduğu kentte akşam saatlerinde kuvvetli yağış başladı, fırtına çıktı. Yollarda oluşan su birikintileri ve ağaçların devrilmesi nedeniyle ulaşımda aksamalar oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Polis ve itfaiye ekipleri, kentte çalışma yapıyor.

Antalya'da Sağanak ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Valilikten yapılan açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu gibi olumsuz koşullara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Hava şartlarının ilerleyen saatlerde normale dönmesi bekleniyor.

Yağmur ve fırtına Antalya'yı esir aldı! Restoranın camları bir anda patladı, yollar göle döndü

RESTORANIN CAMLARI PATLADI

Öte yandan aniden bastıran yağmur nedeniyle bir restoranın camları patladı. Restoranda yemek yiyen vatandaşlar korkuyla kaçıştı. İş yerindeki panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Hava Durumu Acil Durum İtfaiye Fırtına Fırtına Antalya Ulaşım Güncel Yaşam Polis Ulaşım Acil Durum Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Lütfen Bırakın Konuşayım:

Restoran için para gerekiyor. Para gerektiren herşey yasaklanmalı çünkü para bulmak çok zor bir şey. Hatda belki imkansız.

Yanıtla182
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Acaba o suyu .. pamuk ile arıtıp.. pırıl pırıl içilebilir içme suyuna dönüstürebilmek mümkün mü ?

Yanıtla64
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title