Haberler

Antalyalı Şehidin Babası Bir Yılda İkinci Kez Evlat Acısıyla Sarsıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Dağlıca'daki hain saldırıda şehit düşen P.Söz.Er Uğur Yıldız'ın acı haberi baba Sadık Yıldız'ı bir yılda ikinci kez evlat acısına boğdu.

Dağlıca'da meydana gelen ve 16 askerin şehit edilmesiyle sonuçlanan hain saldırıda şehit düşen P.Söz.Er Uğur Yıldız'ın acı haberi baba Sadık Yıldız'ı bir yılda ikinci kez evlat acısına boğdu. Acılı baba, geçtiğimiz yıl da küçük oğlunu kansere kurban vermişti.

GÖSTERİ SONRASI ACI HABER

Babayı yıkan haber Manavgat'ta terör protestosunun ardından geldi. 16 şehit için Manavgat'ta akşam saatlerinde terörü protesto mitingi düzenlenmişti. Gösteriye katılan binlerce kişi Uğur Yıldız'ın cenazesinin getirileceği Çağlayan Mahallesi'ndeki amcasının evinin önüne koştu.

BİR YILDA İKİNCİ EVLAT ACISI

Uğur Yıldız'ın Sorgun'da bulunan bir otelde bulaşıkçılık yapan babası Sadık Yıldız'a acı haber yetkililer tarafından çalıştığı otelde verildi. Kalp rahatsızlığı olduğu bildirilen baba Sadık Yıldız, ambulans ile kardeşinin evine getirildi.

Geçtiğimiz yıl küçük oğlu Yılmaz'ı kanser rahatsızlığı sonucunda kaybeden acılı baba, diğer oğlunun şehit haberiyle yıkıldı.

AYAKTA ZORLA DURABİLDİ

Baba Sadık Yıldız'ın ayakta güçlükle durabildiği gözlendi. Nişanlı olan ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenilen şehit Uğur Yıldız'ın cenazesinin geçtiğimiz yıl kanserden hayatını kaybeden küçük kardeşi Yılmaz Yıldız'ın yanına defnedileceği bildirildi.

İlgili Haberler

ÇARESİZ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Şehidin getirileceği ev ve çevresinde bulunan evler Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenirken trafiğe kapatılan caddede toplanan vatandaşların üzgün ve çaresiz bekleyişleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sadık Yıldız Manavgat Dağlıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (100)

EMRE:

SARAYLI YATACAK YERİN YOK SARAYLI. . .

Yanıtla4468
ANTALYALI:

TURKIYE BU ACIYI BAYLASIRKEN SIZ HALA HABER ONUNE NASIL REKLAM KORSUNUZ SIZIDE KINIYORUM

Yanıtla196
KÜRDÜM TÜRKÜM. HALKLARIM..:

Eyyy Türkiye halki. Nefret bizi daha da bogacaktir. Asker Polis Gerilla yaşamlarini yitirmesin artik:((( Kalbim kaldirmiyorrr. Bin defa ölüyorum bir vatan evladi ölünce. Bu kardes kavgasi son bulsun artik. Lutfennnnnn.

Yanıtla6424
Canan:

Tarifsiz bir aci

Yanıtla184
Kürt:

Yazık ya... Kim niiçin ölüyor.. Kimin için ölüyor.. Belli değil

Yanıtla975
canann:

ALLAH RAHMET EĞLESİN

Yanıtla083
yazık:

buna sebep olanlar bu vebali nasıl taşıyacaksınız. . ellerinizde kan var . .

Yanıtla278
muhammet:

KOLTUK UGRUNA KURBAN EDİLEN ANA KUZULARI YAZIK SANKİ VATAN TOPRAGINI KURTARIYORUZDA SAVAŞ VARMIŞ GİBİ VATAN SAGOLSUN DİYORLAR BİDE

Yanıtla1552
misafir:

Allah rahmet eylesin.

Yanıtla059
Ahmet..:

Çok üzücü .....allah şehidliğini kabul etsin..

Yanıtla233
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title