Haberler

Anti-Alerji AVM Etkinlikleri

Güncelleme:
Abone Ol

Hotpoint'in renkli anti-alerji AVM etkinlikleri devam ediyor!

Hotpoint, Türkiye'de her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkarak ürettiği anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini, AVM'lerde düzenlediği renkli etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor. Daha önce Aralık, Ocak ve Şubat ayları boyunca Cevahir, Torium, Forum İstanbul ve Carousel'de anti-alerji temalı etkinliler düzenleyen Hotpoint, alerjenlerin hat safhaya ulaştığı Nisan ayında Forum İstanbul'da düzenleyeceği "Bakteri Yakalama Oyunu" ile alerji konusunda aile ve çocukları bilinçlendirecek.

Tüketiciye yönelik çözümlerin iddialı markası Hotpoint, alerjenleri %99,99 oranında ortadan kaldıran anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini, AVM'lerde düzenlediği etkinliklerle tüketicilere tanıtmaya devam ediyor. Daha önce Aralık, Ocak ve Şubat ayları boyunca Cevahir, Torium, Forum İstanbul ve Carousel'de düzenlediği anti-alerji temalı etkinlilerle binin üzerinde çocuğa ulaşan Hotpoint, alerjenlerin hat safhaya ulaştığı Nisan ayında Forum İstanbul'da düzenleyeceği etkinliklerle alerji konusunda aile ve çocukları bir kez daha bilinçlendirecek.

Eğlenirken bilinçlendiren oyun: "Bakteri Yakalama Oyunu"

Forum İstanbul'un içine kurulacak olan, odalara bölünmüş ve gerçek eşyalarla dizayn edilmiş ev biçimindeki platformda, animatör eşliğinde "bakteri yakalama" oyunu oynayan çocuklar, bir yandan eğlenirken, bir yandan da alerji konusunda bilinçlenecekler. Evin çeşitli noktalarına, dolapların içine, minderlerin arasına gizlenen, bakterileri temsil eden yeşil oyuncaklardan en fazla toplayanın kazandığı oyunda tüm katılımcı çocuklara pelüş oyuncaklar hediye edilecek. Çocuklar oyun oynarken Hotpoint'in anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinesini merak eden aileler de makinenin özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Carousel Türkiye Güncel Torium Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title