Haberler

Apartman sakini, tartıştığı kapıcıya kurşun yağdırdı! Olay anı kamerada

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'da kapıcı ile site sakini arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası elinde silahıyla olay yerine dönen site sakini, kapıcının üzerine kurşun yağdırdı.

Adana'da bir apartman sakininin kapıcıyı tabancayla vurması saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sitedeki bir dairede oturan Caner Şahin (27), kapıcı Rıdvan Uçar ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Daha sonra tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü.

Apartman sakini, kapıcıyı böyle vurdu! Dehşete düşüren olay kamerada

ELİNDE TABANCAYLA OLAY YERİNE DÖNDÜ

Güvenlik kamerasına da yansıyan kavgada taraflar site sakinlerinin araya girmesiyle ayrıldı. Bir süre sonra Caner Şahin elinde tabancayla olay yerine dönüp önüne vatandaşların geçmesine rağmen yere düşen Uçar'a ateş etti. Uçar, silahtan çıkan üç kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı.

Apartman sakini, kapıcıyı böyle vurdu! Dehşete düşüren olay kamerada

HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralanan Uçar, çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olay yerine giderek zanlı Caner Şahin'i gözaltına aldı. Şüpheli, emniyetteki işlemin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (64)

Salih:

Akp hasta bir toplum yarattı

Yanıtla85175
akp kadar taş düşsün başına:

he he

12744
ülküdaş:

hadi lan ordan lavuk

8336
Harun:

Kabullenmesenizde maalesef berbat bir toplum olduk!

1192
DAYI AMA ANKARADA DEĞİL:

Ne alaka olayı bilmeden hemen siyasete yüklemek geçen evli kadın kocası yokken evine erkek almıştı onuda akp yaptı değilmi.

6037
Samet:

Sen hastasin zaten, dusuncen bunu gosteriyo

78
..:

erkekliği silahta görenleri silahsızken yiğitlikte görmek isteriz

Yanıtla152
ZIRT:

Ben kapıcı abimize saygımdan çöp vermeyip kendi çöpümü kendim atarken olaya bak.

Yanıtla340
işi ne müdür bu admaın:

kapıcının görevi nedir ? anlamadım niye kapıcı var işi ne ozaman

223
Ziyaa:

Müdür, 1.si kapıcı değil apartman görevlisi. 2.si apartman göreclisi apartmanı ve çevresini temiz tutar, temizliğini yapar, elden geldiğince girene çıkana mukayet olur. Senin kokmuş çöpünü atmasını istemen zalimlikten başka bir şey değildir. Ayağını uzatıp ayakkabılarını ayağındayken boyatmak da aynı senin kafada insanların işidir mesela. Boyacının işi ne der uzatırsın. İnsana saygın olsun biraz

111
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title