Haberler

Araban'da Bazı Mahalleleri Su Bastı

Abone Ol

Gaziantep'in Araban ilçesinde günlerdir aralıksız süren sağanak yağmur ile kar yağışı Mehmet Gökçek Mahallesi'ni göle çevirdi.

Gaziantep'in Araban ilçesinde günlerdir aralıksız süren sağanak yağmur ile kar yağışı Mehmet Gökçek Mahallesi'ni göle çevirdi.

Araban'da günlerdir aralıksız yağmaya devam eden sağanak yağmur, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağmur nedeniyle Mehmet Gökçek Mahallesi'ni su bastı. Araban ilçesinin batısındaki Araban ovasının Timurlenk bölgesinden ilçe merkezine doğru her sağanak yağmurla birlikte gelen sel suları bu yıl da Mehmet Gökçek Mahallesi'ni göle çevirdi. Sel sularının bastığı Mehmet Gökçek Mahallesi'ne gelen Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "Yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de etkili olan sağanak yağışlar

nedeniyle ilçemizin batısındaki Araban ovasının Timurlenk mevkiinden ilçe merkezine gelen ani sel suları Mehmet Gökçek Mahallemizdeki evlerin bahçelerine doldu, cadde ve sokakları tahrip etti. Belediyemizin ekiplerinin tümü ile mahallemizde sabahın erken saatlerinde başlattığımız çalışmalarımız sürüyor" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gökçek Gaziantep Politika Güncel Araban Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title