Haberler

PKK'lı Terörist, Eren Bülbül'ü Neden Şehit Ettiklerini İtiraf Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun kırsalında yakalanan Kawa kod adlı PKK'lı terörist, sorguda Eren Bülbül'e ilişkin yöneltilen soruya "Biz onu istihbaratçı zannettik ve ateş ettik" şeklinde cevap verdi.

6 gün önce Espiye ilçesi kırsalında teslim olan Kawa kod adlı PKK'lı terörist Bahrüz Düdükkanlı, 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesi olayına ilişkin itirafta bulundu. "Olayda şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'e neden ateş ettiniz" sorusuna cevap veren terörist, "Biz onu istihbaratçı zannettik ve ateş ettik" dedi.

ŞEHİT EREN BÜLBÜL'Ü İSTİHBARATÇI ZANNETMİŞLER

Kawa kod adlı Terörist Bahrüz Düdükkanlı 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesi olayına ilişkin ise ifadesinde bilgiler verdi. Terörist Düdükkanlı, olayın yaşandığı gün bölgede bir eve girdiklerini ve yaşamsal malzeme aldıklarını bu sırada ise 4 ayrı noktaya da pusu attıklarını söyledi. Pusu esnasında Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i gördüklerini eve yaklaşmaya başladıkları sırada ise ateş açtıklarını kaydetti. Terörist Düdükkanlı "Olayda şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'e neden ateş ettiniz" sorusuna ise "Biz onu istihbaratçı zannettik ve ateş ettik" dediği ifadesine yansıdı.

Hain Terörist, Eren Bülbülü Neden Şehit Ettiklerini İtiraf Etti

Cudi Zaza kod adlı terörist Mehmet Yakışır'ın grubunda olduğunu ve toplamda asker, polis ve sivillerden oluşan 10 kişinin şehit olduğu 20 olayda aktif olarak katıldığını itiraf etti. Düdükkanlı'nın Trabzon'daki yer gösterme ve ifadelerini ardından yeniden Giresun'a getirileceği ve soruşturmaya Giresun'da devam edileceği belirtildi.

TERÖRİSTİN İFADELERİ İLE OPERASYON GENİŞLETİLDİ

6 gün önce Espiye ilçesi kırsalında teslim olan Kawa kod adlı PKK'lı teröristin ifadeleri sonrası genişletilerek süren operasyonlar kapsamında örgütün Doğu Karadeniz kırsalındaki son mensubu olan Aras Aslan, Giresun'un Güce ilçesi Boncukçukur Köyü kırsalında askerimiz operasyonu sonucu kıskıvrak yakalandı.

Yaklaşık bin 700 komando ile 5 ilde süren operasyonlar neticesinde ve Kawa kod adlı Behrüz Düdükkanlı'nın ifadesi doğrultusunda Aras Aslan'ın izini süren timler Güce ilçesinde bulunan Bancukçukur köyü kırsalındaki hidroelektrik santraline (HES) gelen bir şüphelinin olduğu ihbarı üzerine bölgeye operasyon başlattı. Yapılan operasyonda kıskıvrak yakalanan terörist Aras Aslan'ın ilk ifadesinde aç olduğu için yemek aradığını onun için HES şantiyesinin civarına kadar indiğini söylediği öğrenildi.

PKK'YA KARADENİZ'DE SIĞINAK VE DEPO DARBESİ

Son 5 günde Kawa kod adlı Behrüz Düdükkanlı'nın Giresun ve Trabzon kırsalında tek tek gösterdiği sığınak ve depolardan oluşan 12 yer güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde son yıllarda Doğu Karadeniz kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlar neticesinde terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz açılım grubuna darbe üstüne darbe vuruldu. Örgütün sözde bölge sorumluları "Zeynel" kodlu telsiz kullanan Cudi Zaza kod adlı Mehmet Yakışır ile Türk Tarık kod adlı Barış Öner'inde aralarında bulunduğu toplamda 20 terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun PKK Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

aynur:

GEBERİN İNŞALLAH MASUM BİR ÇOCUK OLDUĞUNU GÖRMEDİNİZ Mİ?

Yanıtla2111
misafir:

sehidimize allah rahmet eylesin nur icinde yatsin, ama anlamadigim bir durum var, bildigim kadariyla eren bülbülün kani yerde kalmamisti , hepsi oldürülmüstü diye aciklamalar yapilmisti , peki o zaman nasil katlettiklerini anlatan bu katil nerden cikti.

Yanıtla882
Deli Dumrul:

''Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın!''Allah rahmet etsin.

Yanıtla189
Ali türk:

Abiii güzel bitirelim ama chp , hdp ile beraber calisiyor

Yanıtla1032
Ciko:

Bence akp HDP ile ortak geçen seçimde HDP de olan bütün iller akp ye geçti bu seçimde

21
KUZEYİN UŞAĞI:

BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM. . YERYÜZÜNÜN EN ALÇAK HAİN KALLEŞ ÖRGÜTLERİ PKK VE FETÖ DUR. BUNLARA YARDIM YATAKLIK EDENLERDE NAMERT KANSIZDIR. . BUNLARIN YOK EDİLMESİ İMHA EDİLMESİ ZARURİDİR. MUTLAKA YOK EDİLMEDİR. . .

Yanıtla037
İBRAHİM:

PKK GELMİŞ GEÇMİŞ EN KAHPE, EN KATİL, EN ALÇAK, EN TAŞERON, EN BARBAR VE EN ŞEREFSİZ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.

Yanıtla334
Nuri:

PKK LIYA YAŞAM HAKKI KALDIRILSIN. BUNLARA HAPİSTE YEMEK SU VERMEYİN AB DEN ABD DEN ÖDENEKLERİ İSTENSİN BİZİM YEMEĞİMİZİ YEMESİNLER

Yanıtla134
Kenan:

Berkinciler eren kardeşimizin tırnağı olamazsınız Allah belanızı versin terörist ve yandaşları

Yanıtla331
ERENİN İNTİKAMI ALINIR BÖYLECE:

BİR AN ÖNCE İDAM CEZASI GERİ GETİRİLİP CEZAEVİNDE NE KADAR PKK LI VARSA GÖZYAŞINA BAKMADAN İDAM EDİLMELİDİR.

Yanıtla131
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title