Haberler

Arda Türkmen ve Tefal Yeni Yıla Yenilikler ile Merhaba Dedi

Güncelleme:
Abone Ol

Başarılı şef Arda Türkmen ile tava tencere pazarının lider firmalarından Tefal' in iş birliği kapsamında düzenlenen partide eğlence dolu, renkli anlar yaşandı

Başarılı şef Arda Türkmen ile tava tencere pazarının lider firmalarından Tefal ; mutfaklara yenilik getirecek önemli bir iş birliğini hayata geçiriyor. Hayatı kolaylaştıran yeniliklerin öncüsü olan Tefal, Arda Türkmen ile gerçekleştirdiği iş birliği ile Türkiye'de kullanıma sunacağı yepyeni ürün serisini tüketicileri ile buluşturuyor.

Bu iş birliği kapsamında Arda Türkmen ev sahipliğinde ünlü isimlerinde katılımıyla Leblon'da gerçekleşen özel partide lezzet ve keyif dolu anlar yaşandı. Arda Türkmen'in ' Tefal Arda Türkmen serisi' ürünleri de davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

Groupe SEB İstanbul Pazarlama Direktörü Zümrüt Tamer, Arda Türkmen ile hayata geçirdikleri iş birliğinden duyduğu mutluluğu şöyle dile getirdi : "Tefal olarak yemeklerin ve mutfakların hep yeni yüzü ve değişimin öncüsü olduk. ' Tefal Arda Türkmen serisi' ile tüketicilerimize yeni ve özel ürün serileri sunacağız. Arda ile birlikte oluşturduğumuz yeni Tefal ürünleri ile artık yemek yapmayı seven herkes kendi mutfağının şefi olacak. 'Ne pişirdiğin kadar nasıl pişirdiğin önemli' yaklaşımıyla geliştirilen bu ürünler ile şeflerin hazırladığı birçok yemek aynı lezzette ve pratiklikle evlerde de hazırlanabilecek. "

Arda Türkmen ise şöyle konuştu:

"Tefal ürünleri ile mutfakta lezzetini kaybetmeyen kusursuz lezzetler yaratmak çok daha kolay. Bu yeni serimizle mutfakta zaman geçiren herkesin hayatını kolaylaştırmak ve yapılan yemeğin lezzetini daha da yukarı çıkarmayı amaçladık. Lezzetli yemekleri şef ustalığında rahatlıkla yapabilmek artık daha da kolay olacak."

Tefal'in yeni ürün serileri:

Tefal Pro Selection Induction: 'Güçlü ve pratik tava-tencere'

Yeni ve patentli titanyum özelliğiyle güçlü ve dayanıklı Tefal Pro Selection Induction, yapışmaz kaplamasıyla mükemmel lezzetleri kolayca hazırlıyor. Farklı boyutlardaki tencere ve tava seçenekleriyle mutfaktaki tüm ihtiyaçlara çözüm sunan Tefal Pro Selection Induction, özel teknolojisiyle indüksiyon ısı kaynağında kullanılabiliyor. Premium paslanmaz çelik kolu bulunan Tefal Pro Selection Induction fırında da kullanılabiliyor. 4 farklı boyuttaki tava seçeneğinin yer aldığı seride Krep ve Izgara için özel tava bulunuyor. Tencere serisinde ise üç farklı boyutta ürün yer alıyor.

Önümüzdeki dönemde kek pasta kalıpları ve düdüklü serileriyle bu yenilikler devam ediyor olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Tefal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title