Haberler

Arenapark Birinci Yılını Dolu Dolu Kutluyor

Güncelleme:
Abone Ol

ArenaPark, birinci yılına özel olarak çılgın indirimler de düzenliyor

İstanbul'un Avrupa yakasının buluşma merkezi ArenaPark, birinci yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. Dünden bugüne ArenaPark sergisi, ArenaPark ile ilgili yapılmış en güzel resim, ArenaPark'ta çekilmiş en güzel fotoğraf ve Benim ArenaPark'ım kompozisyon yarışması katılımcıları bekliyor.

Küçükçekmece Atakent'te geçtiğimiz yıl faaliyete geçen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birinci yılına özel birbirinden farklı etkinlikler yapıyor. Alışveriş merkezinin tarihçesini anlatan 'Dünden bugüne ArenaPark Sergisi' 16 Eylül Pazar akşamına kadar gezilebilecek. ArenaPark'ın açılışından bu zamana kadar geçirdiği sürecin anlatıldığı sergide merkezin inşaat halinden günümüze tüm fotoğrafları bir kez daha ziyaretçilere gösterilecek. ArenaPark'ın açılışından bugüne kadar yapılan etkinlikler de fotoğrafları, afişleri ve metinleriyle birlikte sergide yer alacak.

En güzel resmi yapan kazanıyor

ArenaPark'ta birinci yıl etkinlikleri sergi ile sınırlı kalmıyor. ArenaPark, bu ay birinci yaşına özel birbirinden farklı etkinlikler, yarışmalar ve çılgın indirimler düzenliyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan 'ArenaPark ile ilgili yapılmış en güzel resim' yarışmasına katılmak için ArenaPark ile ilgili bir resim çizmek gerekiyor. ArenaPark'ta çekilmiş en güzel fotoğraf ve Benim ArenaPark'ım kompozisyon yarışmasında dereceye girenleri sürpriz hediyeler bekliyor.

Ziyaretçilerine keyifli bir Eylül ayı yaşatmak isteyen ArenaPark, bu ay birbirinden farklı etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Arenapark İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title