Haberler

ArenaPark'ta Halk Eğitim Kursları Açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

ArenaPark, Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi ile birlikte örnek bir çalışmaya imza attı.

1 yıl boyunca ücretsiz Halk Eğitim Kursları'nın verileceği ArenaPark'ta Eğitim Merkezi oluşturuldu. ArenaPark AVM Eğitim Merkezi'nde hafta içi ve hafta sonu, çini boyamadan ahşap süslemeye, kemandan bağlamaya, yağlı boya resimden ebruya çeşitli kurslar veriliyor

Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi ile işbirliğine giden ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Halk Eğitim Kursları açıldı. Bu amaçla Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi'nin bir şubesi ArenaPark'ta hizmete girdi. Halk Eğitim Kursları için ArenaPark'ın otopark katında dört adet özel derslikten oluşan ArenaPark AVM Eğitim Merkezi oluşturuldu. Merkezde iki aydır kayıt yapılıyor.

Genel ve mesleki eğitim verilecek

ArenaPark AVM Eğitim Merkezi'nde öğrencilere 1 yıl boyunca çeşitli branşlarda genel ve mesleki eğitim verileceğini söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Hafta içi ve hafta sonu günün farklı saatlerinde yapılan kurslarda çini boyamadan dekoratif ahşap süslemeye, kemandan bağlamaya, yağlı boya resimden ebruya çeşitli dersler işleniyor" dedi. Bu ay başlayan kurslara isteyen herkesin katılabileceğini belirten Erkoç, "Kurslar tamamen ücretsiz. Atakent halkının talepleri doğrultusunda ArenaPark AVM Eğitim Merkezi'ndeki kursların sayısı artırılabilecek" diye konuştu. Muhsin Erkoç, ArenaPark AVM Eğitim Merkezi'nde verilen Halk Eğitim Kursları için ayrıntılı bilgiye www.arenaparkavm.com adresinden ya da 0212 697 47 77 numaralı telefondan ulaşılabileceğini belirtti.

Atakent'in yaşam merkezi

ArenaPark, zengin marka karmasının yanı sıra düzenlediği sosyal etkinlik ve kampanyalarla bir yıl gibi kısa bir sürede Küçükçekmece Atakent'in yaşam merkezi olmayı başardı. 100 mağazanın bulunduğu ArenaPark'ı her geçen gün artmakla birlikte hafta içi günde 20-22 bin, hafta sonuysa 30-35 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Atakent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title