Haberler

Arenapark'ta Kukla Tiyatrosu

Abone Ol

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her cumartesi saat 17.00'da kukla tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor.

Çocuklar kukla gösterisi sayesinde eğlenirken anne ve babaları da alışverişin tadını çıkarıyor

Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi her cumartesi kukla tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor. Cumartesi günleri saat 17.00'da başlayan gösteri tam 45 dakika sürüyor. Çocuklar kukla gösterisi sayesinde sosyal ve kültürel anlamda gelişip hoşça vakit geçirirken, anne ve babaları da alışveriş yapıyor. ArenaPark'ta Çarşı, Tesco Kipa, Teknosa, D&R, Arow, LC Waikiki, Seven Hill, Panço, Aziz Bebe, Koton, Kiğılı, Ramsey, Desa, Sevil, Fabrika, Mavi, Colins, Mudo, Watsons ve Siemens'in de aralarında bulunduğu 100 mağaza yer alıyor.

Alışverişten sonra yemeğe

ArenaPark meydana açılan restoranlarıyla da iddialı. Türk ve dünya mutfaklarından seçkin markaların bulunduğu restoran katında alışveriş sonrası günün yorgunluğunu atmak için her şey düşünülmüş. ArenaPark'ın restoranları her zevke ve bütçeye hitap ediyor. Avrupa Konutları I, II ve III'ün yanı sıra Sinpaş Bosphorus, GüneşPark ve Soyak Olimpiakent gibi Türkiye'nin en iddialı konut projelerinin tam ortasında yer alan olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi açık hava konseptli mimarisiyle de öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title