Haberler

Arenapark'taki TPW Şovu 24 Bin Kişi Kişi İzledi

Abone Ol

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde geçtiğimiz hafta düzenlenen Turkish Power Wrestling büyük ilgi gördü.

İstanbul'un değişik noktalarından tam 24 bin kişi kişi şovu izlemek için ArenaPark'a akın etti

Halkalı Atakent'in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark'ta geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen Turkish Power Wrestling (Dünyanın en güçlü Türkleri) İstanbul şovu büyük beğeni kazandı. Profesyonel güreş severlerin nefesini kesen şovu tam 24 bin kişi izlemek için geçtiğimiz hafta sonu ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne akın etti. Japon Taijiri, Kanadalı Joe Legend ve ABD'li Metal Master ile birlikte dünyaca ünlü Murat Bosporus ArenaPark'a gelen izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin açılış maçında Bursalı The Turkish Rock (TTR) ile Kayserili Anadolu Kaplanı karşılaştı. Maçı Anadolu Kaplanı kazanırken maç sonunda yenilgiyi hazmedemeyen TTR rakibine saldırdı ve havuza atarak saldırısını orada devam etti. İnanılmaz anlar seyirciyi şaşkına çevirdi.

Metal Master Soldier'e karşı

Şovun beklenen maçlarından biri olan kapışmada Metal Master ile Soldier ringe çıktı. ABD'li Maskeli Metal Master en son maçında Joe Legend'a ecel terleri döktüren Sivaslı Soldier ile mücadele etti. Maskesi ve kostümü ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Metal Master ipler üzerinden yaptığı hareketlerle Soldier'ı zorlansa da yenmeyi başardı. Bir sonraki karşılaşma ise 250 kiloluk Bursalı Bigboy ile Kanadalı efsane Joe Legend arasında yaşandı. Legend'ın podyumda görülmesiyle tepkiler de yükseldi. Karşılaşma TPW Genel Müdürü Cahit Kaan Kaşıkçıların talimatı ile diskalifiyesi olmayan maç olarak atandı. Sandalye ve zincirin de kullanıldığı şov izleyenleri büyüledi. Kazanan Joe Legend oldu.

Maç yarım kaldı

Pazar gecesinin en ilginç maçlarından biri de Japon Taijiri ile TPW Kıtalararası Şampiyon Murat Bosporus arasında oldu. Kemer ve unvan sahibi durumunda bulunan Murat Bosporus, maçta çok zor durumlarda kaldı. Green Mist püskürtmesi ile tanınan Taijiri bunu Murat'a da yaptı. Harika bir maçın sonrasında karşılaşmaya dışardan müdehale eden Kanadalı Joe Legend, Murat'ın düşmanı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Dışardan müdehale sebebi ile maç yarıda kaldı ve sonucu belirlenemedi.

Üçlü tehtit maçı Barbar'ın

Günün son maçındaysa üçlü tehdit mücadelesi vardı. Samuray - Barbar - Strongman üçlüsü olağanüstü bir müsabakaya imza attı. Barbar ve Samuray GM tarafından 'yasak maç' cezasına çarptırıldı. Strongman'e sandalye ve zincir kullanma hakkı verilirken maç sonlarına doğru Barbar'ın yüzünde patlayan sandalye Barbar'a büyük acılar yaşattı. Ama yine de pes etmeyen Barbar maçtan galip ayrıldı ve 1 numaralı contender oldu. Birbaşka değişle şampiyonla maç yapma hakkı elde etti. Bu sırada Turkish Power Şampiyonu Camoka geldi, Barbar'a meydan okudu ve Barbar'ı ezik olarak tanımlayınca müdehale organizatör Bilgehan Demir'den geldi. Demir, Camoka'yı Barbar'a saygı duymaya davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title