Haberler

Arenapark'tan Alışveriş Yapan Kazanıyor

Abone Ol

Hediyelerin arasında alışveriş çekleri, atkı-bere-eldiven takımı ve sinema bileti bulunuyor.

Bu yılbaşı öncesi ArenaPark'ta bulunan mağazaların herhangi birinden aynı gün içinde toplam 75 liralık alışveriş eden herkes bir hediye kazanacak.

Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, muhteşem bir yılbaşı kampanyası hazırladı. 25 Aralık Pazar günü başlayacak. Kampanyaya katılmak için ArenaPark'ta bulunan mağazaların herhangi birinden aynı gün içinde toplam 75 liralık alışveriş yapmak yeterli olacak. Alışveriş sonrası Danışma Masası'na başvuranlar, içinde bir çok hediyenin yazılı olduğu küreden bir kart seçecek. Kampanya kapsamında müşteriler kartın üzerinde yazan hediyeyi anında kazanma şansına sahip olacak. ArenaPark'ın yılbaşı hediyeleri arasında çeşitli mağazalara ait alışveriş çeklerinden atkı-bere-eldiven takımına, sinema biletinden yemeğe kadar çok farklı ürünler yer alıyor.

'İŞİ ŞANSA BIRAKMAYIN'

"Kampanyada boş yok" diyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Yeni yıl öncesi bir farklılık yapıp tüm müşterilerimize bir hediye vermek istedik. İşi şansa bırakmak istemeyen herkesi ArenaPark'a bekliyoruz. Kampanyaya katılmak için herhangi bir mağazamızdan aynı gün içinde toplam 75 liralık alışveriş yapmak yeterli" diye konuştu. Ziyaretçilerine açık havada alışveriş keyfi sunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağaza bulunuyor. Merkez bir otopark, iki de mağazaların bulunduğu kat olmak üzere toplam üç kattan oluşuyor. ArenaPark'ı hafta içi günde 20-25 bin, haftasonu ise 35 bin kişinin ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title