Haberler

Arenapark'tan Öğretmenlere Özel İndirim

Abone Ol

Dünyadaki en kutsal mesleklerden birini icra eden öğretmenleri unutmayan ArenaPark, onlar için Fırsat Kitapçığı hazırladı.

Kitapçıkta yer alan markalar öğretmenler için yüzde 10 ile yüzde 30 arasında değişen indirimler yaptı

Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi geleceğe yön veren öğretmenleri unutmadı. 21 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak Fırsat Kitapçığı hazırlayan ArenaPark, bu kitapçıkta yer alan markalarla birlikte öğretmenlere yüzde 10 ile yüzde 30 arasında değişen oranlarda indirimler yapıyor. Fırsat Kitapçığı'nda Site Sinemaları, Avea, Starpark, Beko, Mos Kuaför, Deichmann, Robert's Cafe, Özsüt ve Siemens'in de aralarında bulunduğu ulusal ve uluslararası pek çok marka yer alıyor. Çeklerin kullanım süresinin son tarihi ise 31 Aralık 2011 olacak

Süprizler olacak

Yaptıkları bu indirim kampanyasıyla Türkiye'nin geleceğini şekillendiren öğretmenlerin ihtiyaçlarını bir parçada olsa karşılamayı planladıklarını söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Dünyadaki en kutsal mesleklerden birini icra eden öğretmenlerimize çok özel süprizlerimiz olacak" dedi. ArenaPark'ta ulusal ve uluslararası markalara ait 100 mağaza bulunduğunu ifade eden Erkoç, ferah bir ortamda alışveriş yapmak isteyen herkesi merkeze beklediklerini açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title