Haberler

Arenapark'tan Sevgiliye Pırlanta Hediye

Güncelleme:
Abone Ol

ArenaPark, 26 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında "Aşk Olsun ArenaPark Ne Gerek Vardı" sloganıyla bir kampanya düzenledi.

Küçükçekmece Atakent'in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark, 26 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında "Aşk Olsun ArenaPark Ne Gerek Vardı" sloganıyla bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Trend Card ile yapılacak alışverişlerde en fazla puan toplayan üç kişiye Altınbaş'tan takı seti, tektaş yüzük ve kolye hediye ediyor

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü için "Aşk Olsun ArenaPark Ne Gerek Vardı" sloganıyla çok özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında 26 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında Trend Card ile yapılacak alışverişlerde en fazla puan toplayan birinci kişiye Altınbaş'tan takı seti, ikinci kişiye Altınbaş'tan tektaş yüzük, üçüncü kişiye ise Altınbaş'tan altın kolye hediye ediliyor. ArenaPark düzenlediği kampanya sayesinde ziyaretçilerini "Sevgilime ne alsam" derdinden de kurtarıyor.

Her yer kırmızı

Bu arada Sevgililer Günü öncesi ArenaPark'ta bulunan mağazalar aşkın ve sevginin rengi kırmızıya büründü. ArenaPark, ulusal ve uluslararası markaların ürünlerini satan 100 mağazası ve keyifli ortamıyla sevgilisini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Arenapark Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title