Haberler

Arınç'ın "Gökçek'e Oy Vermedim" İtirafına Mansur Yavaş'tan İlk Yorum

Güncelleme:
Abone Ol

Bülent Arınç'ın konuk olduğu canlı yayında "Gökçek'e oy vermedim" itirafına CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Biliyordum" diyerek yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın CNNTürk canlı yayınında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili sözlerine Mansur Yavaş'tan ilginç bir yanıt geldi.

ARINÇ: OYUMU VERMEDİM

Bülent Arınç'ın, Gökçek'in son yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmesine karşı çıktığını belirterek, "2009 ve 2014'te adaylığına karşı çıktığımda o cemaatten 2009'da Gülerce ve Harun Tokak, 2014'te de Cemil Koca geldiler bana 'Melih Bey devam etsin, bu hizmetler yürür.' falan dediler. Ben yine kanaatlerimi ifade ettim. Partinin kararı Gökçek olunca arkasında durdum. Oyumu vermedim." sözlerine yanıt CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş'tan geldi.

"BİLİYORDUM"

Söz konusu haberi Twitter hesabı üzerinden paylaşan Yavaş, 'gülücük' işareti yaparak 'Biliyordum..' yazdı.

İşte Mansur Yavaş'ın o tweeti;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Bülent Arınç Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

mutlu:

sen akp yede oy vermiyon gibi geliyo bana

Yanıtla215
Salih Mobil-IOS:

Ulan Arınç yazıklar olsun sana herkes seni çokmu seviyor reisin hatırına oy verdi millet akılsız

Yanıtla105
bozokMobil-ANDROID:

Sende Beypazarı'nda yandaşlarıni zengin yaptın sıra ankarayimi satmaya geldin

Yanıtla112
AYHAN DURAK:

ŞİMDİ MELİH E OY VERENLER KENDİLERİNİ ŞÖYLE BİR SORGULAMALILAR AK PARTİNİN KURUCUSU VE AĞIR TOPU BİLE MELİH E OY VERMİYORSA DEĞİL Mİ YANİ. . . ???

Yanıtla49
AJan AjanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

biri bu adamı sustursun

Yanıtla84
tolga:

sizin gibi insanlar bıde bakan oldu yazık çok yazık. konuşunca madalyamı takacaklar neden konuşuyorsun her doğru her yerde söylenmez . bırde yılların siyasetçisi olacaksın.

Yanıtla73
yozgat:

sen bile akpden nefret ediyonda onda vermedin. zaten oy verenlerin hepsi akpden mmnun değil kıcıklığına oy veriyorlar. akpnin pislik yuvası olduğunu hekes biliyor

Yanıtla55
demokrat:

Ayakkabı Kutusu üzerine o kadar suç ve pislik yüklemiş ki, aralarındakıi temizliği başlarlarsa parçalanacaklar, başlamazlarsa parçalanacaklar.

Yanıtla37
GökhanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

7 düvel birleştiniz yıkamadınız melih gökçeki nasılda bir araya geldiniz. Zaten hükümet için pensilvanya kararını verdi. Mhp hükümet pkk dhkpc dışardan yada chp hükümet mhp pkk dışardan destek

Yanıtla73
seker srıoglu:

bület bey böyle konuşma bunlara mazene oluyorsun inadına ak parti

Yanıtla91
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title