Haberler

18 Yaşındaki Genç, Ülkü Ocaklarında Falaka Yöntemiyle Şiddet Gördüğü Gerekçesiyle Şikayette Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 18 yaşındaki genç, Ülkü Ocağında arkadaşı ve yanındakilerin kendisine falaka yöntemiyle şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Mehmet Buğra B. (18), arkadaşı Emin Y. ve yanındakilerin kendisine falaka yöntemiyle şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

Korkuteli'nde oturan Mehmet Buğra B., 1 Ocak'ta akşam saatlerinde arkadaşı Emin Y. (18) tarafından 'toplantı var' denilerek üyesi olduğu Korkuteli Ülkü Ocakları binasına çağırıldığını söyledi. Mehmet Buğra B., burada, Emin Y.'nin kendisine otomobille kentte çok gezdiğini söylediğini ve kendisine selam vermediğini iddia ettiğini aktardı. Bu nedenle Emin Y.'nin kendisini azarladığını kaydeden Mehmet Buğra B., "Emin Y.'nin talimatıyla yanındakiler falaka düzenini kurdu. Sonra beyzbol sopasıyla defalarca ayak tabanlarıma vurdu. Yanında başkaları olduğu için karşılık veremedim. Ardından da oradan ayrıldım" dedi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Durumu babası Bayram B.'ye anlattığını belirten Mehmet Buğra B., darp raporu aldığını, polise şikayette, savcılığa da suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Emin Y. ise falaka iddialarının doğru olmadığını, ancak kavga ettiklerini belirtti. Mehmet Buğra B.'nin kendisini darp ettiğini ileri süren Emin Y., Mehmet Buğra B.'nin babası Bayram B.'nin de kendisini tehdit ettiğini, hakkında polise şikayette bulunduğunu söyledi.

BAŞKAN YURT: ARKADAŞLAR ARASINDAKİ BİR KAVGA

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Alper Kaan Yurt ise, "Olaya karışan taraflar çok yakın arkadaş. Aralarındaki bir anlaşmazlık nedeniyle kavga etmişler. İki tarafla da görüştük ve barıştırdık. Kesinlikle kabul etmediğimiz bir olay. Arkadaşlar arasındaki bir kavga" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Antalya kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (125)

yörükhan:

Ana babanın evladına sözünün geçmediği, gençlerin amaçsız gayesiz sokaklarda sersefil koşuşturduğu zamanda doğudan batıya, güneydoğudan kuzeyoğuya onbinlerce yürek ocaklarda aynı havayı teneffüs edip aynı şuurla biraradalar. . İki kendini bilmez yüzünden çok kolay karalayanlar ne halta yaradılar acep bugüne kadar. . Bu iş yürek işidir öteden hırlayanları çok gördük beyler çook. . Namlulara yenilmedik iki lafa tuş olacak değiliz vesselam. . .

Yanıtla4036
Vay be:

Biz her türlü milliyetçiligi ayaklar altına aldık bırakın artık bu ırkçılığı

10
Can:

Kes lan mal

00
Mete:

Sonuçta ülkü ocağı, ilim irfan yuvası değil ya nerde hır gır kavga dövüş varsa orda ülkücüler var

Yanıtla1743
zaza:

gördüğüm en kral yorum

610
falakacı:

ikiniz iyi bir dayak yemişsiniz galiba.

11
GERÇEKLER:

bu ülkü ocakları kadar lanet bir yer yok. memlekete bir faydaları yok anca mafyavari tehditler sorgusuz sualsiz itaatler anca asma kesme vatan evladı dediğin memleketine faydalı olur ülkü ocakları ilim bilim irfan öğreteceğine anca tehdidi kavgayı öğretiyor nerden mi biliyorum zamanında ben de girdim çıktım itiraz ettiğim için ocak gençleri tarafınfan 10 kişinin arasında kalıp dayağımı yedim :) boşuna demiyorlar 18 inde ülkücü 25 inde solcu olunur bu memlekette diye.

Yanıtla1133
afrasiyab:

kardeş sen dönme dolab gibi fikrin zikrin dönüyorsa hic bir tutarlı tarafın yoksa ilk önce ne olduğuna bir karar ver senin kuyruk acının sebebi başka birşey buna eminim

11
adınızı yazın:

YA BEN SANA NE YAZAYIM DERKEN DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM SENİN BİR MALAK OLDUĞUNA KARA VERDİM.

00
lazistanlı:

burası nasıl bir yer biliyormusunuz. . ustte kuran durur. tv de uygunsuz şeyler izlerler. . . gençler çoğunlukla buraya güçlü olmak için gider. . bi kavgada ülkücüyüm demek için. . işte bu ülkücü buna takılma desinler diye. . . hepsi sanki ülkeyi kurtarmış gibi havalıdır

Yanıtla934
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title