Haberler

Artık Hastalığınızla Baş Edebilmek Daha Kolay!

Güncelleme:
Abone Ol

Mast Hücrelerinin Gizi" kitabında,başta gıdalar ve gıda katkıları olmak üzere hastalıkların oluşumunda rol oynayabileceğini hiç tahmin etmediğiniz çeşitli nedenleri,43 yıllık tıp birikimiyle birleştirerek kolayca anlaşılan bir dille paylaşıyor.

Prof. Dr. Hülya Uzunismail, "Artık Hastalığımla Baş Edebiliyorum!

"Artık Hastalığımla Baş Edebiliyorum! Mast Hücrelerinin Gizi" bir sağlıklı beslenme – sağlıklı yaşam kitabı olmanın çok ötesinde, hayatınızı daha kaliteli yaşamanız ve hastalığınızı kontrol altına almanız için bir rehberdir.

Bu kitapta, gıda-hastalık ilişkisini, irritabl bağırsak sendromu, dispepsi, reflü, astım, ülseratif kolit, Crohn hastalığı, lupus gibi çeşitli hastalıkları olan hastaların yaşanmış örneklerinden öğreneceksiniz. Ayrıca diyabet, otoimmün hastalıklar,osteoporoz,ateroskleroz, obezite, psikiyatrik ve nörolojik hastalıklar üzerinde bağışıklık sistemindeki mast hücrelerinin rolü olduğunu görecek ve bu hücrelerle iyi geçinmenin yollarını bulacaksınız.

Bu kitabı okuduktan sonra içtiğiniz,yemeklerde, çay ve kahve yapımında kullandığınız suyu değiştirecek, ev tozu akarına karşı alerjinizin olduğu saptanınca bazı eşyalarınızı tacak, gıda katkıları yanında alerji ve duyarlılığınız olan gıdaların, migren, astım gibi beklemediğiniz hastalıklarınızı bile tetiklediğini fark ederek bu gıdalardan uzaklaşacaksınız. Böylece hem tedavi sürecinizde doktorunuza yardımcı olacaksınız hem de hastalığınızla başedebileceksiniz.

Prof. Dr. Hülya Uzunismail, "Artık Hastalığımla Baş Edebiliyorum! Mast Hücrelerinin Gizi" kitabını hastalıklarıyla başa çıkmakta zorlanan ve günlük hayatlarını kaliteli şekilde sürdüremeyen hastalar ve onlara yardımcı olan hasta yakınları için kaleme aldı. Ayrıca kitabı daha kolay okunur kılmak için sık gözlenmeyen hastalıkları ve bazı konularda detaylı bilgileri içeren ve internetten ücretsiz olarak yayınladığı Ek Kitap hazırladı.

Bu kitap aynı zamanda genç doktorlarımız için de yazıldığından, son yıllarda tıp bilimine eklenen mast hücre bilgilerini de kaynaklarıyla içermektedir ve onlara hastalıkları değerlendirirken, farklı bir bakış açısı verecektir.Ek kitaba, http://profdrhulyauzunismail.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title