Haberler

As Maça Film Oluyor

Abone Ol

İki ayda yaptığı 15.000 baskıdan ilham alınarak yapımcıları harekete geçiren Selim Çiprut'un As Maça isimli romanı beyaz perdeye taşınıyor.

İki ayda yaptığı 15.000 baskıdan ilham alınarak yapımcıları harekete geçiren Selim Çiprut'un As Maça isimli romanı beyaz perdeye taşınıyor.

Can's Film & Prodüksiyon'la sosyal medyada tanışan yapımcılar ve senarist 2014'e bomba gibi bir film hazırlıyor. Yönetmenliğini başarılı işleri ile adından sıkça söz ettiren genç yönetmen Birkan Uz'un, yapımcılığını sektörün 3 kafadar ortağı Mehmet Kapucu, Can Güzel, Buket Akgün'ün yapacağı As Maça filmi birçok değerli oyuncu ile Ağustosta çekimlere başlıyor.

Film ve oyuncularla

ilgili ser verip sır vermeyen yapımcılar "Gözyaşlarınızı 2014'e saklayın" diyorlar.

Twetter ve Facebook'da birçok ünlü ismin okuyup hayran kaldığı roman, 2014'ün en çok konuşulacak filmleri arasında yer alıyor. Daha çekimlerine başlanmadan merak uyandıran As Maça romanı, dört arkadaşın yıkılmayan sıkı dostluklarını anlatıyor.

Öte yandan filmin çekimlerinin bir bölümünün İzmir'de ve çevre ilçelerinde gerçekleştirileceği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selim Çiprut Buket Akgün Can Güzel İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title