Haberler

ASİMDER'den CHP İlbaşkanlığına Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

ASİMDER yönetimi kurulu üyeleri,yapılan kongrenin ardından tekrar CHP Iğdır İlBaşkanlığı'na seçilen İlhan Zor'u ziyaret etti.

UluslararasıAsılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) yönetimi kurulu üyeleri,yapılan kongrenin ardından tekrar CHP Iğdır İlBaşkanlığı'na seçilen İlhan Zor'u ziyaret etti.

ASİMDER GenelBaşkanı Göksel Gülbey, beraberindeki yönetim kurulu vekurucu üyeleri ile birlikte CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor'u ziyaret ederekhayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtenCHP Iğdır İlBaşkanı İlhan Zor, CHP olarak ASİMDER'in çalışmalarını yakından takipettiklerini ve desteklediklerini belirtti. Zor, "Türk halkının ulusal birmeselesi olan Ermenilerin Türk milletine yönelik yaptığı katliamları, vahşetigözler önüne seren bir derneğe CHP olarak elimizden gelen desteğivereceğiz" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbeyve beraberindekiler, CHP İl Başkanı İlhan Zor'a hayırlı olsun dileklerindebulunduktan sonra parti binasından ayrıldılar

Kaynak: Bültenler / Güncel

İLHAN ZOR İLHAN ZOR Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title