Haberler

Asker Ecele Böyle Gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Taraklı'da 20 gün sonra askere gidecek olan Ferdi Çay'ın yaşamını yitirdiği trafik kazasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza ve kaza sonrası yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi.

D-150 Karayolunun Taraklı Gölpazarı Kavşağı Taraklı Belediye Garajı önünde Cumartesi gecesi meydana gelen kazada, Geyve'de oturan 20 yaşındaki Ferdi Çay, arkadaşı Bülent Avcı'nın kullandığı 54 YE 850 plakalı otomobil ile yanında arkadaşı Mustafa Tuncel ile birlikte Taraklı İlçesinde Fahri Gezer (44) idaresindeki 14 DG 804 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada askere gitmek için gün sayan Ferdi Çay kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirken otomobilde bulunan sürücü Bülent Avcı, Mustafa Tuncel (17), Fatih Kolsuz (17), ) ile hafif ticari araçta bulunan Fahri (44), Aysel (40), Ömer (13) ve Mehmet Furkan Gezer (7), Nurgül (31), Feyzanur (16), Nursena (7) ve Onur Karakaş (4) yaralandılar. Yaralılar ambulanslarla Geyve Devlet Hastanesi, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Feci kazanın bir işyeri tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Kaza sonrasında araçlardaki yaralıların itfaiye ekipleri tarafından çıkartılması yaralıların yerde ambulans beklemeleri ve yaşanan panik kameralar tarafından saniye saniye kayıt edildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tuncel Gölpazarı Taraklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title