Haberler

Asker Eğlencesi Cinayetini, Şüphelilerden Kan Örneği Çözecek

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin de yaralandığı asker eğlencesinde çıkan kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 15 kişiden 9'u tutuklandı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 1'i ağır 3 kişinin de yaralandığı asker eğlencesinde çıkan kavgayla ilgili olarak gözaltına alınan 15 kişiden 9'u tutuklandı. Savcılık, ölen kişinin üzerinde bulunan kan izinin kime ait olduğunun belirlenmesi için şüphelirden kan örneği aldı.

İnegöl'ün Şipali Mahallesi'nde geçen cumartesi gecesi askere gitmeye hazırlanan Onur Kaya için, yakında açılış henüz yapılmayan oto kurtarma servisinde asker eğlencesi düzenledi. Alkol alan yaklaşık 100 kişinin bulunduğu grup arasında iddiaya göre 'Siz İnegöl Çiftetellisi'nden ne anlarsınız' tartışması çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, dışarıda bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda askere gidecek olan Onur Kaya'nın babası Ekrem Kaya (41), Adem Kacır (21), Selami Tüfekçi (22) ve Melih Demirbaş (23) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan, durumu ağır olan Adem Kaçır yaşamını yitirirken, diğer yaralılar ise tedavi altına alındı. İki ay sonra askere gidecek olan Adem Kaçır'ın cenazesi, geçen pazar günü toprağa verildi.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 15 kişi gözaltına alındı. Dün adliyeye sevk edilen şüphelilerin sorgusu toplam 18 saat sürdü. Şüphelilerden M.K. (18), T.K. (24), S.K. (30), İ.T. (28), İ.B. (20), H.K. (18), B.B. (18), B.Y. (19) ile M.E. (20) 'adam öldürmek', 'adam yaralamak' ve 'ruhsatsız silah kullanmak' suçlarından tutuklandı, 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gözaltına alınan ve hastanedeki tedavisi devam eden Melih Demirbaş'ın ise taburcu edilence adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bu arada İnegöl polisi, Cumhuriyet Savcısı'nın talebi üzerine, öldürülen Adem Kaçır'ın üzerindeki kan izlerinin kime ait olduğunu belirlenmesi için şüphelilerin tümünden kan örneği aldı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Kaya İnegöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title