Haberler

Asker Kardeşi Sürpriz Yapıp Düğüne Geldi, Gelin Gözlerine İnanamadı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da dünya evine giren gelin, "İzin alamadım, gelemeyeceğim" diyen asker kardeşini karşısında görünce çifte mutluluk yaşadı.

Antalya'da geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanan Meral Fidan ve Abdurrahman Kaya çifti, dün dünya evine girdi. Askerliğini Kıbrıs'ta uzun dönem olarak yapan gelinin erkek kardeşi Durmuş Fidan ise ablasına daha önce telefon açarak, "Komutanımdan izin alamadım. Ben düğüne gelemeyeceğim" dedi.

ASKER MARŞIYLA GİRDİ

Ablasının ısrar etmesi sonucu komutanından izin aldığını, düğüne geleceğini söyleyen Durmuş Fidan bu kez düğün saatinde düğün salonuna mesaj göndererek uçağının rötar yaptığını düğüne yetişemeyeceğini söyledi. Durmuş Fidan, gönderdiği mesajın salonda okunduktan sonra asker marşı çalmasını istedi. Fidan, asker marşından hemen sonra ablasının düğününe üzerinde asker üniformasıyla geldi. Gördükleri karşısında şaşkınlık yaşayan gelin ve ailesi çocuklarına koşarak sarıldı. Ablasına sarılarak mutluluklar dileyen Durmuş Fidan, daha sonra ablası ve eniştesiyle karşılıklı oynayıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Kaya Antalya Kıbrıs Mola Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

SONY:

KARDEŞİ ASKERDEYKEN DÜĞÜN DE NEYMİŞ ÇOK YANLIŞ

Yanıtla3810
Funda:

nefeste almasın isterseniz ?

26
NEVZER:

Duygulandım. Çifleri tebrik eder Allah''tan bir ömür boyu mutluluklar dilerim, darısı kardeşine derim. Askerimze de hayırlı tezkereler dilerim.

Yanıtla221
BLACK:

Allah''ın izniyle bende mayısta gidiyorum

Yanıtla220
t.c.:

Benim.kardeşim de asker Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun hayırlısıyla eve gelmeyi nasip.etsin

Yanıtla020
ADINIZI YAZIN:

Helal olsun kardeşimize, Türk askerinin içinden gelen güzellik hiç bitmez Allah(cc)ın izniyle. Hayırlı tezkereler inşallah, ablanların mutluluğu daim olsun inşallah.

Yanıtla119
ilknur:

helal askerim

Yanıtla118
NEVZER:

Çok duygulandım. Çiftleri tebrik ederim, Allah''tan bir ömür boyu mutluluklarını diler kardeşine de darısı olsun derim. Askerimize Cenab-ı Allah''tan hayırlı tezkereler dilerim.

Yanıtla016
KONYALI:

CANIM BENIM KURBAN OLURUM SANA. ALLAHIM HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN CANIM

Yanıtla114
abc:

grup yorumun gündoğdu marşınının müziğini çalıp da söz yazmak hangi hırsızlık kitabında yazıyor

Yanıtla131
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title