Haberler

Elazığ'dan Acı Haber: 1 Asker Şehit, 3 Asker Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ'da askeri araç devrildi, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde askerleri taşıyan aracın devrdilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Yaralı askerler, Elazığ Asker Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kovancılar ilçe Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görevli askerleri sabah saatlerinde görev yerlerine bırakan askeri servis aracı, Karakoçan yönüne giderken, Çakırkaş Köyü yakınlarında sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ, OLAY YERİNDE ŞEHİT OLDU

Kazada, Jandarma Uzman erbaş Selahattin İlah olay yerinde şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Yaralı askerler Levent Kaya, Gürkan Çıplak ve Ali Ceylan, Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kovancılar Karakoçan Çakırkaş Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (79)

HEZAX:

HANI PKK SÜREC BITTI DEDIMISTI O GÜN BU GÜN ARABAYI KULANANASKER KORKUDAN ELLERI AYAKLARI TITRER OLMUS BU YÜZDEN KORKA KORKA ARABA KULANANBIRI YOLA KONSATRASYON OLAMIYOR BU YÜZDEN KAZALAR OLUYOR YANI KORKUDAN ISTE KAHRAMAN ASKERINIZIN HALI BU MALESEF

Yanıtla249
bingöllü:

bu arada rabbim şehidin ailesine sabır versin. savaş vs bitsin artık herkes insanca yaşasın. yıllarca korku ile yaşadık. klavye başında başbakan edasıyla yazmak rahat tabi

00
bingöllü:

Elazığlı mal ırka saygım var ama anlaşılan türksün. peki sana bir soru Türkmenler öldürülürken sen nerdeydin mal oğlan

00
Elazığlı:

Ulan 3 km gidemediniz işid ananızı ağlattı. Koskoca devletle kendinizi bir tutuyorsunuz Allahın kroları. Kalkmış türkiyeye yalvarıyorsunuz işid konusunda destek verin diye 40 yıldır şırnakı hakkariyi alıyorsunuz aç köpekler.

00
Elazığlı:

Gerizekalı Türkmenler ölmüyor merak etme bu Kobani dediğiniz yerde 4 kürt 4 türk 3 te arap bölgesi var. Kimseye birşey olmuyor bu kürtlere saldırılıyor. İŞİD Kimlerden oluşuyor sanıyorsun. Beyniniz de mi yok sizin.

00
kemal sancar:

ne hikmetse bu lanet çözüm süreci başladı başlayalı hep askeri araç devriliyor, hiç çatışma denen şey yok. ya biz çok aptalız yada başımızdakiler çok uyanık

Yanıtla527
Vatandaş Ahmet:

Nedense 2 yıl içerisinde 15 tane askeri araç devrildi. Bir iş var bunun içinde bence çözülüm süreci sekteye uğramasın diye kılıf uyduruluyor.

Yanıtla228
zazam@m.m:

Acidim genctiler ama sehit olmaz onlar siz hemen sehit yspiyorsunuz

Yanıtla219
Nazif DAYIKARACA:

Şehit olmaz Ne olurlar?Babası''nın Tarlasını sürerken''mi Öldüler?O İnsanların orda bulunmalarının nedeni Vatani Görevleri, o saatte ve o günde Doğruysa eğer o askeri aracın içinde bulunmalarıda herhangi bir görevi ifaa etmek veya yerine getirilen görevden dönmek, bu görevler kimin için yapılıyor?Bu kadar soruyu ve cevabı biraraya getirdiğinizde sonuç olarak ne çıkıyor Tabiki ''''VATAN VE BU VATAN İÇİN CANINI SEVE SEVE VEREN İNSANLAR''''O yüzden bir konu hakkında bilgin yoksa oku öğren sonra yorum yap.

00
Nazif DAYIKARACA.:

Ayrıca Bu vatan''ın Evlatlarının ne senin nede herhangi birinin acımasına ihtiyacı yoktur.

00
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title