Haberler

"Aşkın Halleri" Alper Hasanoğlu İle The School Of Life İstanbul'da

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin eğitim, kültür ve festival merkezi santralistanbul'da açılan The School of Life İstanbul'da Alper Hasanoğlu, 8 Şubat günü "Aşkın Halleri" söyleşisi gerçekleştirecek

Güven, emniyet ve süreklilik duygusu, bebeklikten ölüme en temel ruhsal ve duygusal gereksinimken bu dev metropolde ilişkiler en güvenilmez zamanını yaşıyor. Kadınlara göre ilişkiye girilebilecek doğru dürüst erkek kalmamıştır, erkeklere göre ise ilişki kurulabilecek kadın... Peki gerçekten karşı cins sırtımızı dönemeyeceğimiz kadar güvenilmez midir? Yoksa bu duygu, ilişkilerin doğası hakkında bizim yarattığımız ilüzyondan kaynaklanan bir hayal kırıklığı mı?

Çift ve aile terapisi alanının önde gelen ismi Alper Hasanoğlu, 8 Şubat 2015 Pazar günü The School of Life İstanbul'da "Aşkın Halleri" atölyesinde "ilişki" ve "güven" kavramlarını bağlanma teorisi, gelişim psikolojisi, ilişkiler arası psikanalitik teori ve bebekliğimizden gelen şemalar çerçevesinde ele alacak.

Atölyede, Türk ve dünya edebiyatından tanıdık kahraman örnekleri eşliğinde katılımcıların ilişkilerde güveni doğru bir şekilde nasıl yeniden tanımlayabilecekleri konuşulacak. Güvensizlik duygusuyla nasıl başa çıkabiliriz? İlişkilere bakışımızı tümden mi değiştirmeliyiz? soruları tartışılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alper Hasanoğlu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title