Haberler

Niksar'da Aşkları Engel Tanımadı

Güncelleme:
Abone Ol

Tokat'ın Niksar ilçesinde, bedensel engelli çift düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Birçok davetlinin büyük ilgi gösterdiği düğünde mutluluklarını davetlilerle paylaşan engelli çift, 14 yıllık arkadaşlığın ardından evlenmeye karar verdiklerini söyledi.Niksar’da yaşayan bedensel engelli Remzi Kökce ile kendisi gibi engelli olan Mücahide Delman’ın tanışmaları 14 yıl öncesine dayanıyor. 14 yıl önce İstanbul’da tedavi amaçlı gittikleri bir hastanede tesadüf eseri tanıştıklarını belirten çift, bu zamana kadar süren arkadaşlığın ardından evlenmeye karar verdiklerini ifade ettiler. Aynı zamanda Niksar Bedensel Engelliler Derneği eski başkanı da olan damat Remzi Kökce, yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi.

Bütün engellilerin aynı mutluluğu tatmayı temenni ettiğini belirten Kökce, “Çok mutluyuz, sevgi engel tanımıyor, darısı diğer engelli kardeşlerimizin başına” dedi.

Engelli çifte yüzüklerini takan Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ise sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Aynı zamanda İstanbul’un Ümraniye İlçe Belediyesi’nde meclis üyesi olan gelin Mücahide Delman, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Niksar’a geliş ve dönüşlerinde engelli taşıma aracını tahsis ettiğini de belirterek kendisine çok teşekkür ettiğini söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın, çiftler için engelli taşıma aracı tahsis ederek evli çiftlerin İstanbul’a rahatlıkla seyahat etmelerini sağladığı bildirildi.

Engelli çift için Niksar’da yapılan düğün törenine İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, siyasi parti temsilcileri, Niksar Bedensel Engelliler Derneği (NİKBED) üyeleri ile davetliler katıldı. Halayların çekildiği düğüne tekerlekli sandalyeleriyle katılan çift büyük mutluluk yaşadı.

Öte yandan damat Remzi Kökce’nin 24 yaşındayken bir trafik kazası sonucu, gelin Mücahide Delman’ın ise 18 yaşındayken geçirdiği bir rahatsızlık sonucu engelli kaldıkları öğrenildi.

SEDAT ÖZATA

TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye İstanbul Niksar Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title