Haberler

Atatürk, 10 Kasım'da ArenaPark'ta Anılacak

Güncelleme:
Abone Ol

Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. yılı olan 10 Kasım Cumartesi günü ArenaPark'ta özel bir program yapılacak.

Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak olan programda Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla adını duyuran Abidin Yurdakul, büyük bir Atatürk portresi çizecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk, Küçükçekmece Atakent'te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde özel bir programla anılacak. 10 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak olan programda Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak en kısa sürede Atatürk portresi çizen Abidin Yurdakul misafir edilecek. Program kapsamında Yurdakul, büyük bir Atatürk portresi çizecek.

Atatürk Fotoğrafları sergisi

Atatürk'ü anma programı kapsamında bir gösteriye imza atacak olan Abidin Yurdakul, daha sonra isteyen ziyaretçilere de Atatürk portresini çizerek onlara hediye edecek. Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 74. yılı olan 10 Kasım Cumartesi günü ArenaPark'ta, Atatürk Fotoğrafları Sergisi de gezilebilecek. ArenaPark'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisi'nde Gazi Mustafa Kemal'in bugüne kadar hiçbir yerde görülmemiş fotoğrafları yer alıyor. Sergi ArenaPark Alt Çarşı Açık Otopark Girişi'nde bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Küçükçekmece Türkiye Atakent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title