Haberler

Atatürk Anmak İçin Vatandaşlar Anıtkabir'e Koştu

Güncelleme:
Abone Ol

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çok sayıda vatandaş, ellerinde bayraklar ve sloganlarla adeta Anıtkabir'e akın etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çok sayıda vatandaş Anıtkabir'e koştu.

ATATÜRK MOZOLESİ ÇİCEKLERLE DONATILDI

Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Anıtkabir'e gelen vatandaşlar, yol boyunca çeşitli sloganlar attı, 10. Yıl ve İzmir marşlarını söyledi. Vatandaşlar, Atatürk'ün mozolesinin önünde dua okuyarak, mozoleye kırmızı, beyaz karanfiller ve güller bıraktı.

MÜZEDE KUYRUK OLUŞTU

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesini de ziyaret eden kalabalık nedeniyle müze önünde kuyruk oluştu.

ZİYARETÇİLER ARASINDA TURİSTLERDE VAR

Turistlerin de ziyaret ettiği Anıtkabir alanına, Ulu Önder Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Samsun'a çıkışını anlatan, şahlanan at üzerindeki Atatürk'ü tasvir eden dev yağlı boya tablo konuldu. Vatandaşlar tablonun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

ASKERLERE ALKIŞ

Askerlerin nöbet değişimine de ilgi gösteren vatandaşlar, askerleri sık sık alkışladı.

17 YIL SONRA İLK KONSER

Bu arada, Anıtkabir Komutanlığı koordinatörlüğünde düzenlenecek etkinlik çerçevesinde Anıtkabir'de 17 yıl aradan sonra ilk kez konser verilecek. Bugün gece yarısına kadar halka açık olacak Anıtkabir'de konser için sahne oluşturuldu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Bir insan nicin sevilir,,,,,,?:

Bir kisinin sevilmesi icin sart vardir, , o da, , o kisinin Hem Allahi ve hemde Peygamberimizi cok sevmesi ve onlarin yolundan gitmesi farzdir, , aksi-takdirde o kimseyi sevemeyiz, , seversek Allahi ve peygamberimizi dariltmis oluruz. .

Yanıtla17
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Mahşer günüde ona koşacaksiniz o önde sizler arkasinda tipiş tipiş

Yanıtla34
iskocyali:

camiye boyle kosmazsiniz

Yanıtla33
ya lil yelilMobil-ANDROID:

öyle bir komutan ki ardında milyonlar var fatiha okuyanı yok

Yanıtla05
Vatandass:

Atatürk bu ülkeye gelmiş baba adamdı Kim ne derse desin Büyük insandı Allaha ibadet eden anne babadan allaha inanan bir evlat çıkacağına eminim. . . Nurlar içinde yat Büyük insan. seni KOKKK SEVİYOSSS

Yanıtla32
ABIZER:

tayip nicin parklarda kuran elinde koyunlara sesleniyor gelsin de burda mitink yapsin

Yanıtla22
Vesselam...:

Helal olsun ATA''mın gençlerine. Açığı kapalısı ülkücüsü solcusu herkes ordaydı bugün. Görüşümüz ne olursa olsun bu vatanın kurtarıcılarının ve yükselişinin mimarının hatrı daha unutulmadı sonsuza kadar da unutulmaz. Allah ülkemizi korusun Vesselam. . .

Yanıtla22
lanas KrutzoMobil-ANDROID:

Eeee? Yani?!!! Atatürk'ü seviyor musun, sevmiyor musun bu durumda. O lider ki hiç bir şekilde Allah'ın ve Peygamber'in yolundan sapmadığı aşikar. Dini oyuncak etmemiş. Kur'anı eline alıp meydanlarda mendil gibi sallamamış.

Yanıtla31
ahmet:

helal

Yanıtla22
moskovicmobilWeb@haberler.com:

NE MUTLU TTÜRKÜM DIYENE

Yanıtla12
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title