Haberler

Atatürk Fotoğrafları Sergisi ArenaPark'ta Açıldı

Abone Ol

ArenaPark'ta Ulu Önder'in hayatından çok özel kesitler sunan bir fotoğraf sergisi açıldı.

ArenaPark, ölümünün 75. Yılında Atatürk'ü iki farklı etkinlikle anıyor. İlk olarak ArenaPark'ta Ulu Önder'in hayatından çok özel kesitler sunan bir fotoğraf sergisi açıldı. İkinci olaraksa ArenaPark'ta çocuklara yönelik Atatürk ve Cumhuriyet konulu bir çalışma yapıldı.

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Atatürk'ü Anma Hatfası'nda iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlikler kapsamında ilk olarak ArenaPark'ta Ulu Önder'in hayatından çok özel kesitler sunan karelerin yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı. Sergide Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı sırasında ve Cumhuriyet döneminde çekilen fotoğraflarına yer verildi. Atatürk Fotoğrafları Sergisi, 10 Kasım Pazar akşamına kadar gezilebilecek.

Çocuklara sürpriz hediyeler

ArenaPark'taki ikinci etkinlikse çocuklara yönelik olarak düzenlendi. Etkinlik kapsamında 29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili resim, şiir veya kompozisyonlarını getiren çocuklara sürpriz hediyeler verilecek. Bu çalışmaya katılmak isteyen çocukların ArenaPark Danışma Noktası'na başvurması gerekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title