Haberler

Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım, Karşıyaka'daki Kabri Başında Anıldı

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Zübeyde hanımın kabrine çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu'nun konuşması İzmir'de, "Anneler Günü" nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki kabri başında anma töreni düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Zübeyde hanımın kabrine çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması

Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu'nun konuşması İzmir'de, "Anneler Günü" nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Törene katılan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm annelerin, gününü kutladı.

Kocaoğlu, "Ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan savaş ve çatışmalar nedeniyle anneler her zamankinden daha fazla gözyaşı dökmektedir. Barış, huzur ve evlatlarımızın aydınlık günler görmesi için bütün anneler olarak birbirimize sarılacağız. Bölmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz. Çocuklarımıza sevgiyi öğreteceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkegül Kocaoğlu Zübeyde Hanım Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title