Haberler

Atlantis Sirki ArenaPark'ta

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni yıl alışverişini ArenaPark'tan yapan kazanıyor.

İndirim çekleri, sürpriz hediyeler ve yüzde 70'a varan indirimler yeni yıl alışverişi için ArenaPark'a gelenleri bekliyor. Yılbaşı öncesi ışıl ışıl süslemesiyle dikkat çeken ArenaPark, farklı dekoruyla da ilgi görüyor

ArenaPark geçen yıl olduğu gibi bu yılda ziyaretçilerini adeta hediyeye boğacak. 20 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında ArenaPark'ta bulunan mağazaların herhangi birinden aynı gün içinde toplam 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes bir hediye kazanacak. Hediyelerin arasında sinema bileti, mağazalardan indirim çekleri, atkı-bere-eldiven takımı, yemek kuponu ve daha birçok sürpriz bulunuyor. "Kampanyada boş yok" diyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Yeni yıl öncesi bir farklılık yapıp tüm müşterilerimize bir hediye vermek istedik. Kampanyaya katılmak için herhangi bir mağazamızdan aynı gün içinde toplam 75 liralık alışveriş yapmak yeterli" diye konuştu. Yılbaşı öncesi ışıl ışıl süslemesiyle dikkat çeken ArenaPark, farklı dekoruyla da adeta büyülüyor. -1. Kat'ta bulunan Alt Çarşı'da kurulan kış konsepti ziyaretçilerin tarafından büyük bir ilgile karşılanıyor.

Atlantis Sirki ArenaPark'ta

Küçük büyük herkesin izlemeye doyamadığı Atlantis Sirki, 21 Aralık-20 Ocak tarihleri arasında ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne geliyor. Sevimli penguenler, akıllı fok balıkları, vahşi köpekbalıkları, palyaço, jonklör, dörtlü trapez, illüzyon gösterisi, havada denge, hulo hoop gösterisi, çemberli trapez, merdiven show, kurnaz kediler, cüce palyaço ve futbolcu köpeklerden oluşan Atlantis Sirki'nin gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü Atlantis Sirki'nin gösterileri Çarşamba ve Perşembe günleri saat 20.00'da, Cuma günü saat 17.30 ve 20.00'da gerçekleşecek. Cumartesi günleri ise Atlantis Sirki'nin gösterileri 14.00, 17.00 ve 20.00 saatlerinde olacak. Atlantis Sirki'nin Pazar günü gerçekleşecek olan gösterisiyse saat 13.00, 16.00 ve 19.00'da yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılbaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title