Haberler

Atos 2014 Sochi Kış Olimpiyatları'na hazır

Güncelleme:
Abone Ol

Sochi XXII. Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Kış Oyunları'nın bilişim teknolojileri ortağı Atos, teknoloji laboratuvarını kurdu ve IT testlerine başladı.

7-23 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek Sochi XXII. Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Kış Oyunları'nın bilişim teknolojileri ortağı Atos, teknoloji laboratuvarını kurdu ve IT testlerine başladı. Atos'un olimpiyat deneyimi ve uzmanlığında gerçekleşecek organizasyon, bugüne kadar yapılmış en dijital olimpiyat oyunları olacak.

Avrupa'nın lider IT hizmetleri şirketi Atos, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunların dünya çapındaki bilişim teknolojileri ortağı olmayı sürdürüyor. Geçen yıl Londra Olimpiyatları'nda tüm dünyaya eşsiz bir teknoloji deneyimi yaşatan şirket, 2014 yılında Rusya'da düzenlenecek Sochi Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Kış Oyunları için hazırlıklarını geçen yılın haziran ayından bu yana sürdürüyor.

1992 Barcelona Olimpiyat Oyunları'ndan beri, Rio 2016 da dahil olmak üzere, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin resmi IT çözüm ortağı olan Atos, Rusya'da tarihin en büyük spor organizasyonuna destek verecek.

500 FARKLI SENARYOYAYA KARŞI TEDBİR ALINIYOR

Atos, Sochi Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Kış Oyunları için 26 olimpiyat ve paralimpik oyunlarının bir minyatürü olarak tasarlanan teknoloji laboratuvarında her bir yarış için 70 adet test gerçekleştiriyor. Böylece toplamda 100 bin saatlik test yapmış olacak. Olimpiyatların kusursuzluğunu hedefleyen Atos, aynı zamanda, oyunlar esnasında ortaya çıkabilecek 500 farklı senaryoya karşı tedbir hazırlıklarını da tamamlıyor.

900 sunucu, 1000'den fazla ağ ve güvenlik cihazıyla 6500 bilgisayarın yönetileceği Sochi 2014, 12 yeni spor karşılaşmasıyla da bugüne kadar düzenlenmiş en kapsamlı ve en dijital kış oyunları mücadelesi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title