Haberler

ATV'nin 'Akıncı' dizisindeki cezaevi sahnesi, Adalet Bakanlığı'nda büyük rahatsızlığa neden oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç, ATV ekranlarında yayımlanan Akıncı adlı dizideki cezaevi sahnesine tepki gösterdi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ATV ekranlarında yayımlanan Akıncı adlı dizideki cezaevi sahnesine tepki gösterdi.

"ŞİDDETLE KINIYORUM"

Dizide cezaevi savcısı, cezaevi müdürü ve ceza infaz memurlarının bir baş komiser önünde sıraya dizildiği sahneyle ilgili hukuki işlem başlatılacağını belirten Yunus Alkaç, "Reyting uğruna Ceza İnfaz Kurumlarını ve fedakar personelimizi zan altında bırakıp, Devletin işleyişi konusunda da farklı algılara neden olan anlayışı şiddetle kınıyorum" ifadelerine yer verdi.

İşte Yunus Alkaç'ın o paylaşımı;

ATV'nin 'Akıncı' dizisindeki cezaevi sahnesi, Adalet Bakanlığı'nda büyük rahatsızlığa neden oldu

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DE DEVREYE GİRDİ

Öte yandan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü de konuya ilişkin bir açıklama yayınladı. Söz konusu metinde, "Kurumlarımız ve personelimize yönelik düşünce ve ifade özgürlüğü ile eleştiri hakkının sınırlarını aşan, gerçeklikle bağdaşmayan bu yayınları şiddetle kınıyoruz. Konunun takipçisi olunacağı kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ATV'nin 'Akıncı' dizisindeki cezaevi sahnesi, Adalet Bakanlığı'nda büyük rahatsızlığa neden oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akıncı Atv Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (165)

Ziyaa:

Böyle sacma sapan dizileri cekenlere ne oyuncu ne yapimci derim

Yanıtla4016
Cemil:

Adı üstünde dizi veya filim. Begenmeyen kumanda diye birşeyde var, Basıyosun baska kanala geciyor

340
ikm:

cemil denen avel. Tabiki kumanda diye bişey var ama burda demek istenilen senin gibi andavallar izleyip bu sahneleri gerçek sanıyor. Tıpkı İnfaz koruma memurlarını dizilerden tanıdığın gibi. İşte bu yüzden sitem ediyoruz.

02
GAZİ:

Filim bu nasıl insanlarsınız ciddiye alıp bide yorum yapmışsınız

Yanıtla1441
faruk:

rezilliğe bak cezaevi savcısı bile başkomiserin karşısında esas duruş gösteriyor . yemişim böyle saçma sapan diziyi. vatandaşı kekliyorlar . . seyrettirmek için kek arıyorlar .

Yanıtla4011
Köyün delisi:

Niye şaşırdınız ki mv nin oğlu emniyeti tek sıra dizip hesap sormamış mıydı yanlışlık yok mesaj var biz her şeyin üstündeyiz

Yanıtla248
İNFAZ KORUMA MEMURU:

Yıllardır cezaevini hiç görmeden, bilmeden yapılan dizilen Cezaevi Personelini zayıf ve kötü göstermektedir. Bu gerçeği yansıtmayan diziler ve filmleri izleyen tutuklu ve hükümlü yakınları, Cezaevlerinde işleyişin böyle olduğu kanaatine varmaktadır. Bir İnfaz koruma memuru olarak bu ülkenin üniformasını ve bayrağını şerefle taşıyorum. Dizi ve film yapımcıları kendi hayatlarını yansıtır şekilde, kendi hayal dünyalarının pisliğini zorlu şartlarda ifa eden Cezaevi Personeli üzerinden yapmamalıdır

Yanıtla347
GUGUK:

Yunus adı üzerinde film normal niye zoruna gitti

Yanıtla1532
Hakan:

Memelketin durumuna bak savciya komser emir veriyor başcavuş zopalasaymiş o komser rolundeki yavşagi cezaevine bi emniyet mensubu öyle giremez girsede cikamaz bekciler bile polise esas duruş yapmiyor ulan bu dizinin yapimcisi senaristi yönetmeni bi gidin gözlemleyin araatirin bilenden sorun dangalaklik bu kadar olur hayir yarin bi genç komser gercek sanip gidecek adami muebbet yatirirlar savci la bu savci alooo bi polis nasil bu kadar cürretkar olabilir cehalet desek olmaz cahil desek

Yanıtla1530
Bu ne:

Sende kesin o Polat Almdara cenaze töreni düzenleyenlerdensin. Kafayı mı yediniz oğlum...film lan bu, film

1111
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title