Haberler

Avcı: İsrail'e Olan Nefretimiz Artıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Hukukçular Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Av. Ömer Avcı, İsrail'in insanlık dışı tutumunu kınadıklarını söyledi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı saldırılarda şimdiye kadar, 173 kişi hayatını kaybetti. İsrail'in bu saldırıları sivil toplum kuruluşları tarafından kınanmaya devam ediyor. İsrail'in yapmış olduğu katliamlara bir tepki de Hukukçular Derneği Şanlıurfa Temsilciliği adına açıklama yapan Avukat Ömer Avcı'dan geldi. Avcı, "İşgalci İsrail'in; direnişin onuru ile müsemma devleti Filistin Devletinin toprak bütünlüğüne karşı öteden beridir yürüttüğü, yağma, talan ve işgal politikasının son günlerde en acı ve şiddetli olanını yaşamaktayız" dedi.

'İSRAİL'İN TUTUMUNU KINIYORUZ'

"İşgalci İsrail'in insanlık dışı, yok edici, kişi haklarını ihlal eden bu tutumunu kınıyoruz" diyen Avcı şunları kaydetti: "Özellikle, enkaz altından çıkan çocuk cesetlerini, şehadete yürüyen babalarına sarılan yavruların çaresiz ve üzgün simalarını gördükçe, üzüntümüz katlanıyor ve işgalci İsrail rejimine olan nefretimiz artıyor. Bu hal üzere, nefretimizin arttığı başka kesimler de var. Sözde uluslararası kuruluşlar (Başta BM, İslam Konferansı Örgütü ve NATO gibi) ve devletler de bu zulme sessiz kalarak taraflarını işgalci İsrail teröründen yana belirtmiş oluyorlar. Bizler, kulların kuralları ile teşekkül ettirdiği bu tip yapıların zulmü alkışlaması veya sessiz kalarak taraf olmalarının Allah'ın adaleti ile tecelli edecek hukuk düzenine çarpıp bir biçimiyle hesabının sorulacağına inanmaktayız. Buradan, vicdan sahibi herkese sesleniyoruz. Bu çifte standarttı unutmayın! Buradan Gazze'ye sesleniyoruz, Yüreğimiz sizinle. Uluslararası hukukun ve ahlakın bittiği bu noktada diyoruz ki, Allah, hükmünü icra edecektir".
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ömer Avcı Şanlıurfa İsrail Gazze Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title